Η Πανσέληνος στο Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα του Ζυγού - Κριού στις 30/9 και ώρα 06:19 το πρωί. Σίγουρα είναι μια ισχυρή Πανσέληνος γιατί θα δώσει μια εκτόνωση σε πολλά θέματα. Η λάθος ενέργεια που είναι κρατημένη θα βγει προς τα έξω, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποια άτομα να πετάξουν από πάνω τους πολλά από τα κακώς κείμενα που τους ενοχλούν.

Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, θα εκτονωθείτε

και θα αλλάξετε σχέσεις, συνεργασίες ή καταστάσεις που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας και δεν σας καλύπτουν. Θα χρειαστείτε να είστε τουλάχιστον ψύχραιμοι και να μη δώσετε λαβές για εντάσεις και λάθη.

ΚΡΙΟΣ

Είσαστε για λίγο απομονωμένοι και έχετε ανάγκη να αφεθείτε και να ονειροπολήσετε. Αυτό γενικά σας κάνει πολύ καλό, γιατί χαλαρώνετε και μπορείτε να κερδίσετε πολλά πράγματα. Η δουλειά σας χρειάζεται οργάνωση και μέθοδο. Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονά σας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ανατρεπτικές υποθέσεις θα σας βγάλουν έξω από τη μονοτονία αλλά και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Κάποιοι από εσάς ίσως εκνευριστείτε πολύ και μπορεί να σπάσετε ένα κατεστημένο ετών. Μπορεί να αλλάξετε τη σχέση σας με έναν Αιγόκερω, αλλά και κάποιες υποτυπώδεις ισορροπίες που κρατούσατε εδώ και χρόνια. Ο Παρθένος σας συγκινεί και σας βοηθάει να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια, με περισσότερο λογική αλλά και μέθοδο. Το σίγουρο είναι ότι θα μπείτε σε τάξη. Μια συνεργασία ή σχέση με Ζυγό θα την βάλετε εκεί τελικά που πρέπει να μπει, χωρίς να υπάρχει καμία υπερβολή ή ψέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ηρεμήσει αρκετά και τα νεύρα σας κατευνάζουν γιατί βλέπετε ότι υπάρχουν λύσεις στο αδιέξοδο. Σίγουρα περνάτε ένταση γιατί έχετε μια δύσκολη καθημερινότητα με πολλές υπευθυνότητες, τις οποίες βέβαια τις φέρνετε εις πέρας. Κάπως θα χαλαρώσετε αυτές τις ημέρες γιατί θα δείτε ότι έχετε βοήθεια, συμπαράσταση και καλή εικόνα προς τα έξω. Νιώθετε ευχαριστημένοι από εσάς τους ίδιους γι' αυτό θα κερδίσετε κάποια πράγματα από φίλους και ομάδες. Η διασκέδαση με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα θα σας κάνει καλό. Γενικά δεν πρέπει να ξεχνάτε την τέχνη, ή το καλό φαγητό. Είσαστε άνθρωποι που θέλετε να γεύεστε τη ζωή για αυτό μην την αφήνετε να σας φεύγει μέσα από τα χέρια. Μια ξαφνική πληροφορία μπορεί να σας αναστατώσει και να σας κάνει να αλλάξετε τα σχέδια σας αλλά θα σας βοηθήσει στην γρηγορότερη έκβαση των υποθέσεών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας έχουν πιάσει οι συναισθηματισμοί και οι ευαισθησίες σας και από αυτό μπορεί να παρασυρθείτε και να δημιουργήσετε λάθος εντυπώσεις σε συνεργάτες και σε άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Ο Ιχθύς σας βγάζει συναίσθημα αλλά δεν παίρνει πρωτοβουλίες και σας κρατάει σε απόσταση με τον δικό του τρόπο. Φαίνεται ότι θέλει να έχετε φιλικές αποστάσεις. Ο Ζυγός πηγαίνει περισσότερο στον ψυχισμό σας

Keywords
Τυχαία Θέματα