Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 25/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Έχετε σπίτι, έχετε εξοχικό δεν έχετε όμως... νησί! Διότι κάθε δισεκατομμυριούχος που σέβεται τον εαυτό του έχει και ένα νησί δικό του. Στο Λανάι της Χαβάης θα κάνει τiς διακοπές του ο Λάρι Έλισον ένας από τους πλουσιότερους της Αμερικής που πλέον κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της εξωτικής Χαβάης. Ας ελπίσουμε ότι την ίδια τύχη δεν θα έχουν και τα δικά μας νησιά με τη γαλάζια ομορφιά τους γιατί «όταν γλυκαίνεται η γριά στο μέλι θα φάει και το κουβέλι».

Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος= Δίας/Απόλλων= Ποσειδώνας/Απόλλων:

Επιτυχία

μέσω του μεθοδολογίας στην εκπαιδευτική επιστήμη. Εκπαιδευτικές επιτυχίες. Επιτυχία στα στοιχεία εμπορικών συναλλαγών που πωλούνται ή που τα ξεφορτώθηκαν πολύ αργά. Πολλές βρώμικες μέθοδοι εξαπάτησης. Εξαπάτηση.

Η μόρφωση είναι στήριγμα για τη ζωή αλλά για να την αποκτήσετε δεν χρειάζεται να γίνετε η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Αν καταφέρετε να ελέγχετε τις δυσάρεστες καταστάσεις αντί να ελέγχεστε από αυτές και να μην φθαρείτε από τις επιτυχίες σας τότε βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

Σήμερα υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε. Κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθένα οπότε μην αναστατωθείτε. Εκεί που θα πρέπει να ανησυχήσετε είναι αν εξαπατηθείτε πάνω από μια φορά από το ίδιο πρόσωπο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: « Η τέχνη της ζωής είναι να ξέρεις να απολαμβάνεις τα λίγα και να αντέχεις τα πολλά» William Hazlitt

Το τραγούδι της ημέρας: Το καλύτερο ψέμα – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Keywords
Τυχαία Θέματα