Η Αφροδίτη στους Ιχθύες: Ο έρωτας ξανακτυπά την πόρτα της καρδιά σας

Μέχρι και τις 26.3 θα τροφοδοτεί με συμπόνια, τρυφερότητα, ρομαντισμό και φιλανθρωπική δράση.

Η Αφροδίτη αφήνει σήμερα τον Υδροχόο και θα πάει να μοιράσει τα δώρα της στους Ιχθύες. Μέχρι και τις 26.3 θα τροφοδοτεί με συμπόνια, τρυφερότητα, ρομαντισμό και φιλανθρωπική δράση. Είναι ο πλανήτης που αυξάνει την δυνατότητα του ατόμου να κάνει καλύτερες συνεργασίες και να εργάζεται αρμονικά με τους άλλους για αυτό συνδέεται τόσο με την συναισθηματική ζωή του ανθρώπου όσο και με την κοινωνική του επιτυχία. Γενικά, η Αφροδίτη θεραπεύει τις τραυματισμένες σχέσεις και έχουν την τάση τα άτομα να μπαίνουν στην διαδικασία της συγχώρεσης. Σε αυτή την φάση οι Ιχθύες θα βοηθούν πάρα πολύ σε όλα τα επίπεδα. Οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι θα είναι αυτοί που θα ευνοηθούν περισσότερο ο καθένας στον τομέα που θα αναλύσουμε πιο κάτω. Επειδή γενικά η Αφροδίτη είναι ευεργέτης πλανήτης η επιρροή της στα υπόλοιπα ζώδια δεν θα είναι αρνητική.. Απλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες υπερβολές ή έλλειψη δράσης.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Θα γίνετε περισσότερο συμπονετικοί με τους γύρω σας αλλά συγχρόνως καλό θα είναι να είστε πιο ξεκάθαροι με τα προσωπικά σας θέλω μέσα στην σχέση. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε συμβιβασμούς σε μια σχέση που δεν σας δίνει πολλά πράγματα αλλά εσείς εξακολουθείτε να μην μπορείτε να απεξαρτηθείτε. Μπορεί να είναι και κρυφή ή να αγαπάτε άνευ όρων ένα άτομο που δεν ανταποκρίνεται τόσο πολύ γιατί δεν είναι ελεύθερο. Ίσως παραιτηθείτε από κάποιες απαιτήσεις σας. Η μουσική και γενικά η τέχνη θα είναι διέξοδος. Η τύχη μπορεί να κτυπήσει την πόρτα σας ξαφνικά πάνω σε μια συνεργασία ή ένα κομμάτι επαγγελματικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα μεγαλώσετε τον κύκλο των φιλιών σας και μερικοί από αυτούς θα είναι καλλιτέχνες ή δημιουργοί. Μπορεί κάποιος από αυτούς να σας βοηθήσει στην καριέρα σας ή στην προσωπική σας ζωή. Το ενδιαφέρον σας θα αυξηθεί για ομάδες και ίσως ενταχθείτε σε έναν μεγάλο οργανισμό όπου εκεί θα δουλεύετε για το κοινό καλό. Επειδή θα έχετε την τάση να απελευθερωθείτε από τα παλιά σχήματα που σας εμπόδιζαν στην δημιουργία μιας σχέσης ίσως ένας φίλος να μετατραπεί σε εραστής και το αντίθετο. Το ερωτικό σας ένστικτο θα είναι περισσότερο ανεπτυγμένο και θα συμπεριφέρεστε πιο φιλικά και ανοικτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ανάγκη να πετύχετε κοινωνικά και να μαζέψετε και πάλι τα βλέμματά των άλλων πάνω σας. Σίγουρα κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν σε θέματα καριέρας γιατί εσείς θα τους εμπνέετε να σας εμπιστευτούν. Πιθανή στήριξη από ένα μέλος της οικογένειάς σας. Γενικά επειδή θα έχετε καλύτερη εικόνα προς τα έξω θα πάρετε την καλές κριτικές και γενικά θα αυξήσετε τις γνωριμίες σας και τις επαφές σας. Αν ασχολείστε με την τέχνη θα έχετε επιτυχία. Η γοητεία σας θα είναι δεδομένη στο αντίθετο φύλο αρκεί να μην το παρακάνετε ή να βασιστείτε μόνο εκεί και όχι στα προσόντα σας. Εδώ δεν χρειάζεται να είστε επιπόλαιοι σε αποφάσεις και κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αυξήσετε γενικά τις γνώσεις σας και πιθανόν να κάνετε περισσότερα ταξίδια ή επαφές που θα αναπτύξουν πιο βαθιά το ανθρωπιστικό σας έργο ή ακόμα τη διάθεση για μελέτη και φιλοσοφία που θα σας κάνει καλό σε όλα τα επίπεδα. Θα κινηθείτε στο να αυξήσετε τις γνώσεις σας πάνω σε θέματα τέχνης ή οτιδήποτε σχετίζεται με την θρησκεία. Επειδή θα αναπτύξετε οξεία αίσθηση θα σας βοηθήσει σε θέματα εξωτερικού ή ακόμα και σπουδών εκεί. Μια καινούργια σχέση που μπορεί να προέρχεται από έξω θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα γιατί μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό.

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να πάρετε κάποια οφέλη μέσω συνεταιρισμών ή συντρόφου. Μια κληρονομιά μπορεί να σας έρθει ξαφνικά και ανέλπιστα. Σίγουρα θα ωφεληθείτε από την υποστήριξη τρίτων και ίσως να πάρετε χρήματα από ασφάλειες ή από κάτι που περιμένατε εδώ και καιρό. Οι αισθήσεις σας θα είναι ανεπτυγμένες και κυρίως η σεξουαλική σας ζωή θα γίνει περισσότερο αισθησιακή. Λουλούδια, κεριά και οτιδήποτε σας κάνει και νιώθετε όμορφα θα επιδιώξετε να το έχετε. Αν κυνηγάτε τις μεγάλες δουλειές μέσα σε οργανισμούς ή ακόμα και από τράπεζες αυτή την περίοδο κάτι μπορεί να γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα δημιουργήσετε πιο όμορφο περιβάλλον και θα προσπαθήσετε να βρείτε την ευτυχία στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα γίνετε αρκετά δημοφιλείς και οι σχέσεις σας θα αυξηθούν ή θα καλυτερεύσουν με όλους που είναι γύρω σας. Εσείς μέσα σας νιώθετε πολύ ήρεμοι και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για τους άλλους. Οπότε αυτό θα σας κάνει καλό και ίσως πάρετε απόφαση ή έχετε πρόταση για γάμο ή έναν πολύ καλό συνεταιρισμό. Επειδή θα έχετε μεγαλύτερο άνοιγμα στα θέματα της αγάπης ένα άτομο από το παρελθόν σας μπορεί να γυρίσει ή να διορθώσετε περισσότερο την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε άλματα εξέλιξης μέσα σε μια προσωπική σχέση ή να προσφέρετε πάρα πολλά για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αλλά και γενικά θα έχετε διάθεση να εξυπηρετήσετε και να διορθώσετε τις συναδελφικές σας σχέσεις ή τα άτομα που είναι γύρω σας και έχετε μαζί τους μια καθημερινή επαφή. Μια τάση να προσέξετε περισσότερο την εμφάνισή σας και να βελτιώσετε κάποια σημεία της διατροφής σας αλλά χρειάζεται να αποφύγετε την ζάχαρη. Ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον και ίσως να ανταποκριθείτε (Παρθένος ή Ιχθύς μπορεί να είναι).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγάπη θα είναι το απαραίτητο συστατικό σας για αυτό θα κινηθείτε να δώσετε και να πάρετε με μια ισορροπία. Τα φυσικά σας ταλέντα θα βγουν στην επιφάνεια και θα έχετε μεγάλη πέραση στο αντίθετο φύλλο. Η ερωτική σας συμπεριφορά θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους και δημιουργικούς. Ίσως να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά που αφορά παιδιά ή νέους και να έχετε επιτυχία. Αν είστε ελεύθεροι θα περιτριγυριστείτε από νέα άτομα και σίγουρα θα ξεκινήσετε μια σημαντική γνωριμία. Θα έχετε γονιμότητα και ίσως να έχετε και τα ευχάριστα νέα για ένα παιδί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε την τάση να περνάτε όμορφα στο σπίτι σας και να το γεμίζετε με αγάπη και ηρεμία. Θα απολαύσετε το περιβάλλον σας αφού μερικοί από εσάς θα το φτιάξετε ή θα το αλλάξετε με στόχο να το κάνετε πιο όμορφο και περισσότερο αρμονικό στον δικό σας ψυχισμό. Επειδή οι ίδιοι θα ανοίξετε περισσότερο σε θέματα συμπόνιας και καρδιάς θα έχετε καλύτερη επαφή με άτομα της οικογένειάς σας ή θα είστε πιο δοτικοί και φιλάνθρωποι. Καλό είναι να μην αδρανήσετε και έχετε μόνο την αίσθηση ότι κάτι καλό θα σας συμβεί χωρίς εσείς να βάλετε το χεράκι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα επιδοθείτε σε ευχάριστες σχέσεις και θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και ευγενικοί σε τρόπους και συμπεριφορά. Αυτό θα βοηθήσει στο να επεκτείνετε τις σχέσεις σας και να κάνετε περισσότερο φίλους και γενικά να έχετε μια πιο γλυκιά και όμορφη συμπεριφορά απέναντι και σε κάποιους που σας είχαν ενοχλήσει από το παρελθόν. Η σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό ή έναν Παρθένο μπορεί να ξαναξεκινήσει σε άλλες βάσεις και σε άλλα νέα στάνταρ. Ο πιθανός γάμος και τα ταξίδια θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Η διάθεση για μόρφωση πάνω σε θέματα τέχνης ή μαγειρικής θα σας κάνουν πολύ καλό και θα σας αναπτύξουν την φαντασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα χρήματα και γενικά η ευημερία σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Με αυτόν τον τρόπο θα προσεγγίσετε πιο εύκολα τους οικονομικούς σας στόχους αρκεί να μην τα παρατήσετε στην μέση και δεν κάνετε στο τέλος τίποτε γιατί θα υπάρχει η ανάγκη να κερδίσετε αλλά ίσως τελικά να αδρανήσετε ή να αμελήσετε. Τις επιθυμίες σας καλό είναι να τις έχετε συγκεκριμένες για να μην χάνετε χρόνο στην υλοποίηση γιατί έχετε την τάση να αποφεύγετε τις λεπτομέρειες και να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Να προσέξετε την διατροφή σας και κυρίως τα γλυκά.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι για αυτό θα πρέπει να κινηθείτε αναλόγως για να εισπράξετε την καλή ενέργεια που τόσο την έχετε ανάγκη για να κάνετε στροφή ποιοτική στην ζωή σας. Μακριά από ίντριγκες, ανταγωνισμό θα βρείτε έναν καλύτερο κόσμο τον οποίο εσείς θα τον βελτιώσετε με τα ίδια σας τα χέρια και αλλάζοντας τα κακώς κείμενα πρώτα στην ζωή σας και μετά στους γύρω σας. Επειδή θα σας αρέσει να φτιάξετε τον εαυτό σας ίσως να του χαριστείτε πολύ παραπάνω από ό, τι κάνατε παλιά. Ίσως να πρέπει εσείς οι ίδιοι να τον καλοπιάσετε για να βελτιώσετε την σχέση μαζί του και αυξάνοντας την πίστη και την αισιοδοξία πρώτα από όλα για την ίδια σας την ζωή. Προσπαθήστε μόνο να μην χαθείτε από υπερβολική διάθεση για καλοπέραση και ίσως από την τάση σας να σας κακομαθαίνουν οι άλλοι.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr