Ευρωεκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Αφιέρωμα στις ευρωεκλογές 2014 μέσα από μια αστρολογική ματιά

Στον πρώτο γύρο των εκλογών, το astrology.gr ετοίμασε ένα αφιέρωμα βασισμένο αποκλειστικά στους αστρολογικούς χάρτες των υποψήφιων δημάρχων - δηλαδή με τα προσωπικά τους στοιχεία που είναι γνωστά (ημερομηνία και τόπος γέννησής τους - δες όλες τις αστρολογικές μας εκτιμήσεις εδώ).

Κάτι αντίστοιχο θα

διαβάσεις και για τις ευρωεκλογές.

Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ' άστρα για την πορεία των κομμάτων;

Την αρχή έκανε ο Karl Heinz Ottinger, με τις πρώτες αστρολογικές εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2014. "Ο Μάιος μπορεί και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις όχι μόνο στην ελληνική πολιτική σκηνή αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Η οργή για τη λιτότητα, το έλλειμμα δημοκρατίας και η αναξιοπιστία προς το ευρωπαϊκό ιδεώδες φέρνει άνοδο των αντιευρωπαϊκών και εθνικιστικών κόμματων σε αυτές τις ευρωεκλογές η οποία θα είναι αισθητή σε όλη την Ευρώπη" σημειώνει.

Ας δούμε όμως τις αναλύσεις του Γιάννη Ριζόπουλου για τα κόμματα και τους υποψήφιους

(Σημείωση: επιστρέψτε ξανά το άρθρο ανανεώνεται διαρκώς!)

Ευρωεκλογές 2014: Ευάγγελος Βενιζέλος - Μπροστά στο φάσμα της συρρίκνωσης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλος, είναι Αιγόκερως και όλα αυτά τα χρόνια κλήθηκε να διαχειριστεί την γενικευμένη... επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον του ο Ουρανός και ο Πλούτωνας.

Ευρωεκλογές 2014: Φώτης Κουβέλης - Εγκαταλείψατε το σκάφος!

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είναι Παρθένος. Σύμφωνα με τις αστρολογικές ενδείξεις στο χάρτη του Φώτη Κουβέλη θα πρέπει να προετοιμάζεται για μια εντελώς νέα πραγματικότητα, καθώς αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή.

Ευρωεκλογές 2014: Σταύρος Θεοδωράκης - Ήρθε για να... φύγει;

Κριός (γεν 20/4/1963), με τον γενέθλιο Δία του επίσης στον Κριό, ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει «άστρο» στα ξεκινήματα κι όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα πάρει το... κάτι τις του στις Ευρωεκλογές! Ωστόσο, δοκιμάζει τις δυνάμεις του στον πολιτικό στίβο, σε μια περίοδο όπου ο Κρόνος «φλερτάρει» με την Σελήνη του...

Ευρωεκλογές 2014: Δημήτρης Καζάκης - Ο επιμένων νικά!

Δυναμικός ιδεολόγος με «σκληρό» πυρήνα απόψεων, ο Δημήτρης Καζάκης διεκδικεί την είσοδο του στο Ευρωκοινοβούλιο, ώστε «να γυρίσει την κλεψύδρα ανάποδα», όπως δήλωσε και ο ίδιος. Σκορπιός, με Σελήνη στον Υδροχόο, ποντάρει πολλά στην αντίθεση του Δία...

Ευρωεκλογές 2014: Δημήτρης Κουτσούμπας - Οχυρωμένος στην αυτάρκεια του

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ είναι Λέων (γεν 8/8/1955), όπως και ο Αλέξης Τσίπρας κι εδώ είναι που ισχύει το ότι... δύο «βασιλιάδες» στον ίδιο χώρο (της Αριστεράς) δεν χωράνε.

Mην ξεχάσεις να ξαναεπισκεφτείς τη σελίδα αυτή και να διαβάσεις ακόμα περισσότερα άρθρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα