Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 14/10 έως 20/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Αν μη τι άλλο, αυτή η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, όπως ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σας! Ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό και σας εξωθεί στο να κάνετε γρήγορα και επεκτατικά βήματα για να κατακτήσετε νέους στόχους, να ανοίξετε τα φτερά σας, να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας. Ωστόσο, αυτή η όψη εγείρει και τον επαναστατικό σας εαυτό αλλά πρέπει να ελέγχετε την τάση σας προς την επανάσταση για να μη μετατραπείτε σε επαναστάτες

χωρίς αιτία.

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό προσφέρεται για να ξεκινήσετε καινούργιες διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια.

Προσέχετε για να έχετε: Το τετράγωνο του Δία και της Αφροδίτης μπορεί να σας εξωθήσει σε λάθη λόγω ενθουσιασμού. Καλό θα ήταν να κάνετε πιο συνετές κινήσεις.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης προσφέρει γόνιμο έδαφος για τις δουλειές σας και για να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες, ιδιαίτερα αν διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων ή αν σας απασχολούν υποθέσεις με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή κληρονομικού χαρακτήρα.


ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, ο έρωτας και η δημιουργικότητα συμβαδίζουν και θα πάρετε αρκετές χαρές! Θα φλερτάρετε λίαν επιτυχώς, θα απολαύσετε τις καθημερινές χαρές που επιθυμείτε, θα νιώσετε πιο επιβεβαιωμένοι ενώ θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες. Ο Ερμής από το Σκορπιό και το εξάγωνό του με την Αφροδίτη, αποτελεί το βοηθητικό παράγοντα για να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας ή για να υπογράψετε συμφέροντες διακανονισμούς και να κάνετε συζητήσεις για οικονομικές υποθέσεις.

Αξιοποιείστε τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Βάλτε πρόγραμμα στη ζωή σας, μη διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες και προσπαθήστε να μπαίνετε στη θέση των ατόμων με τα οποία σχετίζεστε. Αν έχετε κάνει λάθος επιλογές, αποδεχθείτε το και φροντίστε να προβείτε σε αναθεωρήσεις. Κι όλα αυτά για να συντονιστείτε με τον Κρόνο που βρίσκεται στο Σκορπιό και σας επηρεάζει.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος είναι καλή για να επιλύσετε προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα, αρκεί να δράσετε άμεσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Ζυγό με το Δία από τους Διδύμους είναι θετικό για τις αισθηματικές σας υποθέσεις και, γενικότερα, για τις σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα εγκυμονεί περισσότερες χαρές και απολαύσεις, πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο ευχάριστες εξελίξεις. Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ή να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες.

Η Αφροδίτη από την Παρθένο μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του χώρου σας. Οι όψεις της με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό διευκολύνουν να κάνετε μια μεγάλη βουτιά σε συναισθήματα και καταγραφές που σχετίζονται με το

Keywords
Τυχαία Θέματα