Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 21/10 έως 27/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό και η σύνοδός του με τον Κρόνο, απαιτεί την προσοχή σας σε θέματα οικονομικών διακανονισμών και διαχείρισης κεφαλαίων και χρεών, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Επίσης, μπορεί να νιώθετε πιο εσωστρεφείς με μία διάθεση να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας, να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, να ακούσετε τις ανάγκες σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με το Δία μπορεί να σας εξωθήσει σε υπερβολές. Να

προσέχετε ιδιαίτερα, όταν οδηγείτε που καλό θα ήταν να έχετε περισσότερο αυτοέλεγχο και συγκρότηση. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να αυτοπεριορίζεστε, όταν σας πιάνει η μανία να ανταγωνιστείτε κάποιον οδηγό στις προσπεράσεις ή στην ταχύτητα.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη είναι θετικό για τις δουλειές σας και για τα επαγγελματικά σας ξεκινήματα. Φαίνεται ότι θα υπάρχει πιο γόνιμο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας ενώ θα είστε πιο συνεργάσιμοι με τα άτομα που σας περιβάλλουν στη δουλειά.


ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτούνται προσεκτικές κινήσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας από πλευράς σας, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό και συναντά τον Κρόνο σε μία σύνοδο που μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις σας. Στην ουσία δεν θα συμβεί κάτι κακό, εκτός αν οι συνεργασίες ή οι προσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε σήψη. Σε αυτή την περίπτωση ο Κρόνος θα αναλάβει να σας δείξει το λάθος που κάνετε να συντηρείτε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Από την άλλη, αν κάποια προσπάθεια για συνεργασία είναι επίμονη και στηρίζεται σε ρεαλιστικούς στόχους, συμβατούς προς τα προσόντα σας, δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί τώρα. Επίσης και στην περίπτωση διαπροσωπικών σχέσεων. Αν κάποια σχέση σας είναι σημαντική μπορεί να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες, δηλαδή να συγκατοικήσετε, να παντρευτείτε, να μεγαλώσει η οικογένειά σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η αντίθεση του Άρη με το Δία δηλώνει ότι θα είστε πολύ δραστήριοι στη δουλειά, γεγονός που θα σας κάνει να χάνετε πολλή ενέργεια. Να τρέφεστε καλύτερα και, αν μπορείτε, να αποφεύγετε τις καταχρήσεις στο ποτό, στο φαγητό, στα ξενύχτια.

Κρατάμε το καλό: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ερμή προσφέρεται για όσους θέλετε να φλερτάρετε, να ενισχύσετε την επικοινωνία σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει, να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος μπαίνει στο Σκορπιό και σχηματίζει μία όψη συνόδου με τον Κρόνο, η οποία μπορεί να σας βάλει σε πολύ κουραστικούς ρυθμούς στη δουλειά, καθώς θα σας αναγκάσει να αναλάβετε πολλές ευθύνες, πιθανώς περισσότερες από όσες αντέχουν οι ώμοι σας.

Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή φαίνεται ότι σας διευκολύνει να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας. Επίσης, είναι θετικό για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να κάν

Keywords
Τυχαία Θέματα