Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 9/9 έως 15/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε γιατί αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας, να κάνετε τα προγράμματά σας για το χειμώνα. Οι διελεύσεις του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο ευνοούν τέτοιου είδους προσπάθειες και δεν αποκλείουν θετικότερες εξελίξεις στη δουλειά.

Παράλληλα, ο Δίας που βρίσκεται στους Διδύμους, ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις σας, τα ραντεβού, τις επαφές σας και τις προσπάθειές σας να προβληθείτε, να διαφημιστείτε να επικοινωνήσετε

τα ταλέντα και τα προσόντα σας.

Προσέχετε για να έχετε: Η όψη 150 μοιρών του Άρη με το Δία μπορεί να σας υποκινήσει σε υπερβολές, κυρίως σε θέματα οικονομικής διαχείρισης. Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να σκεφτείτε καλύτερα τους όρους και να δείτε αν θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε βάθος χρόνου.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη από το Λέοντα υπόσχεται επιτυχίες στον έρωτα, χαρές, διασκέδαση, δημιουργικότητα. Προς το παρόν, ευνοεί περισσότερο τους Κριούς που έχετε γεννηθεί το Μάρτιο. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό «μιλάει» για κεραυνοβόλους έρωτες και για απελευθερωμένες σχέσεις. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Άρης από το Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντό σας...

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλές, ιδιαίτερα για τους όσους θέλετε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας ή, καλύτερα, να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας επαγγελματικά.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Λέοντα, προσφέρεται για να εστιαστείτε στις ανάγκες της οικογένειας, να φροντίσετε το σπίτι σας, να διακοσμήσετε το χώρο σας, να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με τους γονείς αν ήταν διαταραγμένες. Επίσης δεν αποκλείεται τώρα να βρείτε λύσεις ή να υπάρξει συνεννόηση σε κληρονομικές σας υποθέσεις που αφορούν σε ακίνητη περιουσία. Παράλληλα, επειδή «βλέπει» τον τομέα της καριέρας σας, δεν αποκλείεται να φωτίσει τους ορίζοντές σας και να υπάρξει κάποια θετικότερη εξέλιξη.

Προσέχετε για να έχετε: Μην αφήνετε το πείσμα και τον εγωισμό σας να σας παρασύρουν σε συμπεριφορές για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα, ιδιαίτερα αν νιώθετε ζήλια και βγαίνει ο κτητικός σας εαυτός.

Κρατάμε το καλό: Η περίοδος προσφέρεται για ανανεωτικά ερωτικά παιχνίδια που πρέπει να επιδιώξετε κυρίως όσοι έχετε μια μακρόχρονη σχέση καθώς τώρα μπορείτε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Λιοντάρι και πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό, εγκυμονεί ευχάριστες εκπλήξεις όχι μόνο συναισθηματικού χαρακτήρα αλλά και στις προσπάθειές σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι μέρες αυτές είναι καλές για να κάνετε τα ραντεβού σας, να κλείσετε συμφωνίες, να επιδιώξετε επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τις προσπάθειές σας, να προβληθείτε, να «πουλήσετε τους εαυτούς σας».

Προσέχετε για να έχετε: Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στην Παρθένο σας κάνει πολύ υποκειμενικούς, γεγονός που μπορεί ν

Keywords
Τυχαία Θέματα