Ερωτικό ωροσκόπιο 28/5

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μη θέλεις να σου λένε τι να κάνεις αλλά σήμερα ίσως αναγκαστείς να ζητήσεις τη συμβουλή ενός καλού σου φίλου μιας και νιώθεις ότι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κοντεύει να σε τρελάνει και αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου (όχι δηλαδή ότι είχες και πολύ). Ίσως σου φανεί αρκετά παράδοξη η γνώμη του αλλά καλό θα ήταν να την κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι προτιμότερο να αφήσετε κι οι δυο τις θεωρίες και να περάσετε στις πράξεις γιατί πολλά σχεδιάζετε και τελικά λίγα γίνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης ξαναγυρνά απέναντί σου, στον Σκορπιό, δίνοντάς σου και πάλι η δυνατότητα να ξαναπιάσεις το κουβάρι των ερωτικών σου και να βρεις την άκρη. Πάρε πρωτοβουλίες, κάνε κινήσεις και μην παραμένεις θεατής. Εξελίξεις θα υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί κι ένα άτομο από το πρόσφατο παρελθόν σου και σου ζητήσει να του δώσεις μια ακόμα ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν το πρώτο μισό της ημέρας να το φάτε με το σπίτι και κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, το βράδυ όμως θα το διαθέσετε για τους δυο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακά όλα λειτουργούν άψογα ανάμεσα σε σένα κι ένα πρόσωπο που σου αρέσει, το θέμα είναι ότι σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι «πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα», αφού το πράγμα δεν προχωρά μεταξύ σας κι είστε όλο στο μπλα-μπλα. Οπότε είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να στρέφεις το ενδιαφέρον σου αλλού. Αν είσαι σε σχέση, μιας και έφυγε κι ο Άρης από απέναντί σου, ευκαιρία είναι να ηρεμήσετε λίγο με το ταίρι σου και να βάλετε μπρος και κάποια πράγματα που είχατε βάλει στον πάγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως γίνεις πιο παράτολμος/η σήμερα και χωρίς να το πολυσκεφτείς θα κάνεις μια κίνηση που θα αιφνιδιάσει ευχάριστα ένα πρόσωπο που είχε μια άλλη εικόνα για σένα, οπότε μάλλον σε καλό μπορεί να σου βγει, αφού έστω κι έτσι θα καταφέρεις να πάρεις αυτό που λαχταρά η καρδιά σου. Το θέμα όμως είναι να το κρατήσεις κι αυτό εξαρτάται κι από την άλλη πλευρά και τι επιδιώκει. Αν είσαι σε σχέση, αρκετά ερωτική θα είναι η διάθεση τόσο η δική σου όσο και του συντρόφου σου γι’ αυτό προετοιμάσου για μια όμορφη νύχτα.

ΛΕΩΝ

Ένα αρκετά όμορφο Σάββατο προμηνύεται καθώς με τη Σελήνη να βρίσκεται απέναντί σου, στον Υδροχόο αρκετές προτάσεις θα σου γίνουν για μια έξοδο και εφ’ όσον οι συνθήκες σε ευνοούν, καλό θα ήταν να αποδεχθείς αυτή που σου φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα, καθώς μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που μεν είναι τελείως διαφορετικό από σένα αλλά και πολύ ελκυστικό ταυτόχρονα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξει μια κόντρα με το ταίρι σου για μια χαζομάρα, κατά την άποψή σου, που όμως θα σου χαλάσει προσωρινά τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις να κάνεις αρκετά πράγματα και το μόνο που θα σε απασχολεί είναι να τα προλάβεις, παρά οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, το βράδυ, αν μάλιστα μείνεις μόνος/η στο σπίτι, δεν αποκλείεται να κατακλύσουν το μυαλό σου οι σκέψεις για ένα πρόσωπο, πιθανόν κι από το χώρο της δουλειάς σου που σου αρέσει και θα ήθελες να είστε μαζί. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σου δημιουργηθεί ξαφνικά η διάθεση κι εφ’ όσον το κλίμα το επιτρέπει να αποκαλύψεις στο ταίρι σου ένα μέρος από τα εσώψυχά σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να βγεις, να διασκεδάσεις να περάσεις όμορφα με την παρέα σου και να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί. Αφού επικοινωνιακά είσαι στα πάνω σου, είναι ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο να ανακατευτείς με κόσμο και να κάνεις νέες γνωριμίες. Που ξέρεις; Μπορεί μία να ξεκινήσει πολύ φιλικά και να μετατραπεί σε ερωτική. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να πείσεις το ταίρι σου να πάτε κάπου οι δυο σας να ξεσκάσετε. Η αλλαγή παραστάσεων θα σας κάνει καλό και θα τονώσει και το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης ξαναπερνά το κατώφλι σου και θα πρέπει να αρχίσεις να συνηθίζεις την παρουσία του, καθώς θα παραμείνει στο ζώδιό σου πολύ καιρό. Θα σου δώσει μια μαχητική διάθεση, ώστε να διεκδικήσεις όσα θεωρείς ότι σου ανήκουν κυρίως στην ερωτική σου ζωή. Σαφώς τα πράγματα δε θα είναι εύκολα, αλλά εσένα οι δυσκολίες σε πεισμώνουν περισσότερο, οπότε μην αμφιβάλλεις ότι στο τέλος θα καταφέρεις ό,τι βάλεις στόχο. Το κλίμα θα είναι έντονο αλλά και αρκετά ερωτικό στη σχέση σου, ιδίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο με καβγάδες, κόντες και φιλιώματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφού αποχαιρέτησες προσωρινά τον Άρη από το ζώδιό σου, έχεις κάθε λόγο να νιώθεις πιο ήρεμος/η και χωρίς εξάρσεις, οπότε και τα πράγματα στη σχέση σου θα αρχίσουν να βρίσκουν τους κανονικούς τους ρυθμούς και δε θα είστε συνεχώς στην ένταση και την κόντρα. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις μια έντονη εξωστρέφεια και είτε θα πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και σου έχει κεντρίσει την περιέργεια ή θα σε προσελκύσεις ένα άλλο που θα σου εκφράσει το θαυμασμό του. Γενικά η βραδιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα σταματήσει να σε απασχολεί το μέλλον και η έκβαση των ερωτικών σου και θα στραφείς περισσότερο στο τώρα και πώς θα μπορέσεις να περάσεις καλά. Δεν περιμένεις άλλωστε την μεγάλη έκπληξη να γίνει στη ζωή σου γι’ αυτό είσαι ανοιχτός/η σε κάθε ενδεχόμενο και προοπτική και αυτή η αίσθηση είναι απελευθερωτική, οπότε ίσως τελικά να σου έρθει κάτι καλό. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται το ταίρι σου να έχει μια εξομολογητική διάθεση απέναντί σου και να σου εκφράσει διάφορα συναισθήματά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις καινούργιες εμπειρίες και γενικά να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα ή τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Ίσως όμως σε κάνει κατά κάποιο τρόπο ανικανοποίητο/η ερωτικά και να λειτουργήσεις σαν πεταλούδα, παίρνοντας το νέκταρ του κάθε λουλουδιού και πετώντας στο επόμενο, χωρίς ενοχές και δεύτερες σκέψεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να τσιγκλήσεις το σύντροφό σου λίγο παραπάνω για να τον προκαλέσεις να ανοιχτεί και να σου βγάλει και την άλλη του πλευρά που θεωρείς ότι κρύβει.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρά το ότι είναι Σάββατο μπορεί να έχεις την τάση να απομονωθείς και να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς έχεις ανάγκη που και που να απομακρύνεσαι από τη βαβούρα και τις επιδράσεις προσώπων και καταστάσεων ώστε να δεις πιο καθαρά τα πράγματα γιατί συχνά επηρεάζεσαι. Από αύριο έτσι κι αλλιώς θα ξαναείσαι στις επάλξεις. Αν είσαι σε σχέση, θα αφιερώσεις τη μέρα στο σύντροφό σου και θα χαλαρώσετε κάνοντας πράγματα που απολαμβάνετε κι οι δύο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr