Ερωτικό ωροσκόπιο 1/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Και εγένετο χάος! Ο κυβερνήτης σας Άρης σε όψη με τον Ουρανό για μια ακόμα φορά έρχεται να σας περιβάλλει με ένταση, νεύρα αλλά και μηδενική ανοχή. Αφορμές μπορεί να υπάρξουν πολλές σήμερα αλλά η αιτία μάλλον είναι βαθύτερη και πιο ουσιαστική γι' αυτό αντί να βλέπετε το σύντροφό σας σαν κόκκινο πανί και να ξεσπάτε πάνω του, ψάξτε την.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία σίγουρα δεν χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και κατά τη διάρκειά της όσο κι αν είστε απορροφημένοι από αυτά που κάνετε θα αρχίσετε να νιώθετε τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα. Κάποια τηλέφωνα ή μηνύματα από το έτερο ήμισυ είναι ικανά να σας προκαλέσουν απανωτά εγκεφαλικά, οπότε καλό είναι να κατεβάσετε τα ρολά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κεραυνός εν αιθρία στα ερωτικά σας αναμένεται σήμερα καθώς οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν είναι μάλλον αρνητικές, αφού για άλλο πηγαίνατε κι άλλο σας βρίσκει. Παρότι τα αντανακλαστικά σας είναι γρήγορα και δε θα αργήσετε να έρθετε στα ίσια σας, μια απογοήτευση ή έστω μια απορία θα την νιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης φορτσάτος στο ζώδιό σας σε όψη με τον Ουρανό σας κάνει να αισθάνεστε σαν κάποιος να σας πέταξε ένα κουβά κρύο νερό την ώρα που κοιμάστε. Λογικό είναι να ξυπνήσετε τρομαγμένοι αφού δεν ξέρετε από πού σας ήρθε αλλά κατά κάποιο τρόπο ήταν αναμενόμενο, αφού χρονοτριβείτε και αφήνετε θέματα της σχέσης σας άλυτα που τα βρίσκετε τώρα μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Όλη αυτή η ένταση που βιώνετε στα αισθηματικά σας κάποια στιγμή είναι λογικό να σας εξαντλήσει ψυχολογικά. Το να αναρωτιέστε, αν όντως αξίζει ένα συγκεκριμένο άτομο το χρόνο και την προσοχή σας χωρίς να αναλαμβάνετε δράση να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση δε σας κάνει καλό κι ίσως σήμερα από μια αφορμή αποφασίσετε να επέμβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως διακρίνεστε από αυτοσυγκράτηση και στωικότητα αλλά κάτι η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, κάτι η συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου τις τελευταίες ημέρες, το αίμα ξαφνικά αρχίζει να ανεβαίνει στο κεφάλι σας και είστε στα πρόθυρα να τα βροντήξετε όλα. Ένας φίλος σας ίσως αποτελέσει σήμερα τον κυματοθραύστη που χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Σοκ και δέος νούμερο 234. Για άλλη μια φορά λοιπόν νιώθετε ότι όσο κι αν προσπαθείτε να λύσετε τα θέματα της σχέσης σας και να προχωρήσετε σ' άλλα που σας καίνε τόσο καταφέρνετε μια τρύπα στο νερό. Πιθανόν γιατί επιμένετε πάρα πολύ να διατηρήσετε την ισχύουσα κατάσταση και όσα μηνύματα κι αν λαμβάνετε δεν αποδέχεστε ότι πλέον δεν τραβάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρες σαν τη σημερινή είναι πραγματικά αρκετά δύσκολο να κρατηθείτε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι και να μην ανταπαντήσετε στα πυρά που δέχεστε άνευ λόγου και αιτίας από τον ερωτικό σας σύντροφο. Επειδή είστε ήδη αρκετά πιεσμένοι λόγω Κρόνου από ένα σωρό άλλα θέματα δε φαίνεστε διατεθειμένοι να υπομείνετε και κάτι ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το Δία στον Καρκίνο στα ερωτικά σας έχετε πάρει φωτιά και δεν μπορείτε να μαζευτείτε. Παρόλα αυτά σήμερα θα νιώσετε ότι ο σύντροφός σας ξαφνικά σας τραβάει τα γκέμια και να σας αναγκάζει να φρενάρετε και να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Με την ειλικρίνεια που σας διακρίνει πρέπει να ξεκαθαρίσετε αν θέλετε ή όχι τελικά να βρίσκεστε σε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις αποχαιρετάτε το όνειρο για καλύτερα ερωτικά και ξαναγυρνάτε πίσω στο οχυρό σας. Μέσα σας όμως ήσασταν προετοιμασμένοι ότι κάτι θα συνέβαινε και έτσι η έκπληξη δεν είναι πολύ μεγάλη. Παρόλο όμως που σας ενοχλεί, ο Δίας δεν θα σας αφήσει να παραδώσετε τα όπλα και θα επανέλθετε δριμύτεροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για αρκετό καιρό βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου δεν έχετε χρόνο ή διάθεση να ασχοληθείτε με τη σχέση σας με αποτέλεσμα να γεννιούνται πλήθος ερωτηματικά τόσο σε σας όσο και στο σύντροφό σας σχετικά με την πορεία της. Ίσως σήμερα με κάποια αφορμή το θέμα να τεθεί επί τάπητος αλλά η κατάληξη είναι αμφίβολο ποιον θα ικανοποιήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Όλο αυτό το κλίμα είναι τόσο εκτός της ιδιοσυγκρασίας σας που από μόνο του σας δημιουργεί πονοκέφαλο. Ίσως το καλύτερο που έχετε να κάνετε, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις ή ανεπιθύμητες ανατροπές, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας, είναι να απόσχετε παντελώς ή να βρείτε μια καλή δικαιολογία και να εξαφανιστείτε για λίγο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώKeywords
Τυχαία Θέματα