Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας, από 19 έως 24 Νοεμβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Γίνεστε αρκετά ανταγωνιστικοί ακόμα και στην σχέση σας. Χρειάζεται να είστε πολύ προσεχτικοί στις κινήσεις σας και κυρίως στις αντιδράσεις σας οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Γιατί μπορεί να σας πιάσει το ανατρεπτικό σας και να δημιουργήσετε τριγμούς και ρήγματα σε σχέση κυρίως με Αιγόκερω η Καρκίνο. Αν έχετε αποφασίσει να τελειώσετε μια σχέση τουλάχιστον κάντε το χωρίς μεγάλες εντάσεις και φασαρίες. Επειδή είσαστε ένα ζώδιο που όλες τις αποφάσεις τις παίρνετε με εκρηκτικό τρόπο γιατί κάτι φουντώνει μέσα στο κεφάλι σας η εξέλιξη σας θα είναι να είσαστε περισσότερο εγκρατείς και σοφοί. Από την άλλη ο Σκορπιός σας συγκρατεί και σας στηρίζει στα δύσκολά σας. Μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία σας από 19 έως και 20/11.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι είσαστε κάπως εξαρτημένοι συναισθηματικά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παρόλο που δεν σας αρέσει μερικές φορές υποκύπτεται στην βολή σας και αυτό δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε και μπορεί να γίνετε μικροί τύραννοι. Οικονομικά θέματα μπορεί να σας δένουν περισσότερο αλλά και να σας συγκρούουν ποιο πολύ. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να μην αποδεχτείτε την φιλικότητα αλλά και την περίεργη συμπεριφορά και να θέλετε περισσότερα πράγματα από έναν Υδροχόο. 19 και 20/11 μπορεί να έχετε φορτώσει με κάποια θέματα και να έχετε ένταση. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να υπάρχει ένας Ζυγός που σας δείχνει ενδιαφέρον. Καλές ημέρες για σας θα είναι από 21 έως 22/11.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μερικοί από εσάς γκρινιάζετε ότι δεν έχετε ενέργεια και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε ακόμα και μέσα στην προσωπική σας σχέση. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις η η καθημερινότητά σας σας ζορίζει γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει εσείς να επιλύσετε. Η ανάγκη σας για βαθειά σχέση και κατανόηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλετε και αγαπάτε εδώ και πολύ καιρό θα σας φέρει κάποια θλίψη γιατί θα διαπιστώσετε ότι δεν γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε εσείς και δεν υπάρχει και ευκολία επικοινωνίας. Εκτός αν είσαστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες οπότε θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να κάνετε διορθωτικές κινήσεις η μια νέα γνωριμία με Υδροχόο κυρίως από 19 έως 20/11 μπορεί να εξελιχτεί με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε έντονο πάθος για ένα συγκεκριμένο άτομο και αναζητάτε να βρείτε την άκρη σας γιατί νιώθετε ότι μπορεί να χάσετε ακόμα και τον εαυτόν σας. Ξεκινάει μια περίοδος για σας που θα γίνεται αρκετά ανταγωνιστικοί αλλά και ελαφρώς εξαρτημένοι από το άλλο πρόσωπο. Μερικοί θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε οικογένεια η να έρθετε ποιο κοντά με το άτομο που σχετίζεστε. Χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες γιατί μπορεί να γίνουν διάφορα αλλόκοτα και περίεργα ανατρεπτικά συμβάντα και να σας αναστατώσουν. Αν σχετίζεστε με Κριό μπορεί να βγάλετε τα απωθημένα σας στην επιφάνεια και να τα πείτε έξω από τα δόντια. Ο Υδροχόος μπορεί να σ

Keywords
Τυχαία Θέματα