Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 25/2 έως και 1/3

ΚΡΙΟΣ

Είστε προβληματισμένοι και δεν έχετε διάθεση να κάνετε βήματα γιατί είστε καθηλωμένοι είτε σε μια ψευδαίσθηση είτε σε αδράνεια του τύπου δεν βαριέσαι βρέ αδελφέ. Όμως θα χρειαστεί να βάλετε τα όρια σας γιατί θα μείνετε πολύ πίσω. Όλο αυτό μπορεί να σας πληγώνει αλλά χρειάζεται να ξαναβρείτε και πάλι την ψυχική σας δύναμη και να μην αναλώνεστε από εδώ και από εκεί παίζοντας τον ρόλο του θύματος. Από την άλλη η σχέση με έναν Παρθένο η Ιχθύ μπορεί να διαμορφωθεί τελείως διαφορετικά και ίσως πάρετε απόφαση από κοινού να κάνετε κάποια πράγματα που παλιά ίσως να μην συμφωνούσατε. Την Τετάρτη και μετά θα έρθετε πιο κοντά με έναν Ζυγό ο οποίος όμως είναι ήξεις αφίξεις και δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη προς το παρόν. Εσείς κρατήστε τις ισορροπίες σας και τα δικά σας θέλω.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά αυξάνεται η γοητεία σας και η πίστη στον εαυτόν σας και αυτό είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται να το ανεβάσετε για να έρθουν και τα ωραία στην ζωή σας. Η φιλική σας συμπεριφορά θα βοηθήσει για να είστε εσείς ποιο άνετοι και περισσότερο ευέλικτοι σε όλα τα επίπεδα. Η νέα αλλαγή στο θα σας φέρει μια νέα γνωριμία και ίσως γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο μπορεί να έχει έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες. Μόνο να συντονιστείτε αυτή την εβδομάδα και να μην αφήσετε τίποτε στην τύχη τους γιατί μερικές φορές γίνεστε μοιραίοι και ίσως μουλαρώνετε και δεν παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Επειδή είστε παιδιά του έρωτα και δεν ζείτε χωρίς σχέση γενικά στην ζωή σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι να συγχωρήσετε βαθιά μέσα σας το οτιδήποτε δεν αποδέχεστε στον σύντροφό σας. Ο Ζυγός και ο Ιχθύς είναι πολύ κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και ίσως να είστε μπερδεμένοι με διάφορες καταστάσεις που σας έχουν πιάσει από τον λαιμό και δεν μπορείτε να ανασάνετε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ σίγουρα θα έχετε μπερδευτεί και θα νιώθετε ότι κάπου φταίτε και δεν υπάρχει επιστροφή. Για αυτό συντονιστείτε περισσότερο με τον βαθύ εαυτόν σας και μην παρασύρεστε από εδώ και από εκεί. Η λύπη πάντως δεν είναι συναίσθημα για αυτό μην αφήσετε τον εαυτόν σας να παραδοθεί σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Είναι πάντως καλύτερη εποχή για να βελτιώσετε την σχέση σας με Σκορπιό και να καταλάβετε το έντονη συναισθηματική του φύση. Καλό είναι να μην βγάλετε πρώιμα συμπεράσματα γιατί τα πράγματα τα βλέπετε αρκετά διαστρεβλωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάει μια πολύ καλή εβδομάδα για σας αφού τα πάντα θα ηρεμήσουν και εσείς θα βιώσετε πολύ καλύτερα πράγματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα που πιθανόν να γίνει η γνωριμία μέσα από ένα συγγενικό πρόσωπο η με ένα άτομο που σχετίζετε με το εξωτερικό. Εσείς πάντως θα είστε πολύ συναισθηματικοί και πολύ αγαπησιάρηδες. Μπορεί όμως να είσαστε πολύ ευάλωτοι και να μην βάζετε τα όριά σας. Για αυτό χρειάζεστε να είστε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτόν σας για να κερδίσετε συναισθηματικά και να προχωρήσετε μια σχέση που έχετε εδώ και πολύ καιρό. Από την Τετάρτη και μετά θα χρειαστεί να είσαστε περισσότερο διπλωμάτες και επικοινωνιακοί και ίσως να χρειαστεί να απομονώσετε κάπως τις ευαισθησίες σας. Κυρίως με Ζυγό και Υδροχόο.

ΛΕΩΝ

Δεν δείχνετε εύκολα τα συναισθήματά σας γιατί είσαστε κάπως χαμένοι και μπερδεμένοι και ίσως να είσαστε κρυμμένοι γιατί έχετε τα δικά σας εσωτερικά ψυχολογικά θέματα τα οποία είναι αναγκαία να λυθούν αυτή την περίοδο. Πάντως χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο έχετε ήδη την υποστήριξη τρίτων και αυτό θα σας δώσει μεγάλη εσωτερική δύναμη. Από την άλλη μπορεί να έχετε έντονη επιθυμία να έχετε καλύτερη σεξουαλική σχέση και να δημιουργήσετε μια ποιο βαθιά και ουσιαστική σχέση. Χρειάζεται όμως να συγκρατήσετε τον θυμό σας και να είσαστε όσο μπορείτε πειθαρχημένοι και αληθινοί. Η επιρροή ενός Ιχθύ θα είναι πολύ ουσιαστική στην ζωή σας. Καλό είναι να είσαστε όσο μπορείτε περισσότερο δραστήριοι και κυρίως με την σχέση σας με έναν Τοξότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Δευτέρα και η Τρίτη λόγω θα σας βγάλει στην επιφάνεια συναισθηματική φόρτιση και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα φροντίσετε να μην κοντραριστείτε με Δίδυμο, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ. Κάποιες αλήθειες που θα βγουν στην επιφάνεια θα σας κάνουν πολύ καλό γιατί θα είστε πλέον σίγουροι ότι βαδίζετε σωστά και αποκτάτε την δική σας προσωπική άποψη απέναντι στα θέματα που σας απασχολούν. Πάντως είναι μια καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις συναισθηματικές και τώρα που θα έχετε μεγαλύτερη τύχη και άνοιγμα σε γνωριμίες. Ίσως να πάρετε ξαφνική απόφαση για γάμο και συμβίωση γιατί θα πιστέψετε ότι έχετε να βρείτε το άλλο σας μισό. Αλλά και εδώ χρειάζεστε να μην κάνετε λάθη από την υπερβολή σας και τον ενθουσιασμό σας γιατί ίσως να βλέπετε το άλλο το πρόσωπο κομμένο και ραμμένο για τα δικά σας μέτρα και εκεί χρειάζεται να είστε πιο προσγειωμένοι να μην καλύπτεται η να μην κουκουλώνετε πράγματα που μετά δεν θα σας αρέσουν.

ΖΥΓΟΣ

Είστε κάπως μπερδεμένοι. Μπορεί να μην σας αφήνει βέβαια μια συναισθηματική κουρτίνα να βλέπετε την πραγματικότητα και εσείς να μην αντέχετε να την σηκώσετε. Ίσως να σας αρέσει να ζείτε μέσα σε ψευδαισθήσεις και να μην φέρεστε σωστά ούτε και για τον εαυτόν σας αλλά ούτε και για τους άλλους. Η προθυμία σας να δώσετε πάντως λύσεις που είναι ελαφρώς παραποιημένες σε σχέση με τις πραγματικές σας ανάγκες. Δηλαδή έχετε πάει πίσω τις αληθινές σας ανάγκες και ίσως να πιστεύετε βαθιά μέσα σας ότι αυτοθυσιάζεστε. Κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ιχθύ η με ένα άτομο που ξαναγυρνάει στην ζωή σας και πρέπει να βάλετε ξανά από την αρχή και σε υγιή βάση τους όρους σας από την αρχή. Από την Τετάρτη και μετά θα είσαστε ποιο σίγουροι για αυτό που θέλετε και μπορεί να κάνετε μια κανονική συζήτηση με έναν Κριό γιατί τον τελευταίο μπορεί κάπου να έχετε χαθεί ακόμα και μαζί να είσαστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι από τις πιο σημαντικές και κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες γιατί μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η όπως έχετε ονειρευτεί την σχέση σας εδώ και καιρό να διαπιστώσετε ότι τώρα θα ζήσετε για αυτά που είχατε παλέψει και αγωνιστεί. Βέβαια όσο περισσότερο δουλειά έχετε κάνει με τον εαυτόν σας προσπαθώντας να καλυτερεύσετε το μέσα σας σε σχέση με τους άλλους τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Ο Ιχθύς θα είναι ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σας και έχετε μεταξύ σας μεγάλη συναισθηματική επαφή. Γενικά υπάρχει μια ηρεμία αυτή την εβδομάδα οπότε καλό είναι να απολαύσετε και εσείς αυτά που σας φέρνει το σύμπαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ηρεμήσει και είστε μέσα σας περισσότερο γαλήνιοι για αυτό μπορείτε να διαχειριστείτε πιο εύκολα κάποιες καταστάσεις που σας δημιουργούν στρες και άγχος. Η διάθεση της ελευθερίας σας κάπως έχει μειωθεί και ίσως να έχετε χαλαρώσει και να έχετε ακόμα και συμβιβαστεί με συγκεκριμένα θέματα που μπορεί να μέχρι τώρα να μην αντέχατε μέσα στην σχέση σας. Καλό όμως είναι να είστε σε εγρήγορση σε θέματα ψευδαισθήσεων γιατί μπορεί να έχετε άλλες εντυπώσεις και άλλη να είναι η πραγματικότητα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες σίγουρα θα είστε πολύ πιο χαλαροί αλλά καλό είναι να μην αφήνετε τελείως τα πράγματα και εσείς φαίνεστε αδιάφοροι. Μια νέα γνωριμία με Παρθένο η Ιχθύ σίγουρα θα σας αναστατώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαστε πιο ήρεμοι και περισσότερο συμφιλιωμένοι με κάποια πράγματα που παλιά δεν τα είχατε. Με αυτόν τον τρόπο είσαστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε ακόμα και συμπεριφορές που σας ενοχλούσαν η δεν μπορούσατε να τις φέρετε εις πέρας. Κυρίως με τον Κριό που πάντα ήταν βιαστικός και ίσως να σας πλήγωνε με τον παρορμητικό του τρόπο. Ενώ τώρα μπορείτε και κάνετε πιο καλές επαφές. Η σχέση με Καρκίνο θα πάει πολύ καλύτερα αφού θα πέσουν οι αντιστάσεις και δεν θα έχετε κάτι που να σας εμποδίζει στην επικοινωνία. Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο διπλωμάτες κυρίως από την Τετάρτη και μετά γιατί μπορεί να ξεχάσετε κάποιους κανόνες και ίσως εκεί να κάνετε λάθη σε θέματα επικοινωνίας κυρίως με Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά είστε αρκετά επιφορτισμένοι με θέματα οικονομικά και ίσως να ξεχαστείτε κάπως και να μην ασχοληθείτε τόσο έντονα με τα ερωτικά σας και γενικά με την σχέση σας. Κάπως σαν να έχετε κουραστεί και ίσως να αφεθείτε κιόλας και να μην περιμένετε τίποτε μέσα στην σχέση σας. Επίσης σε μερικούς μπορεί να βγαίνει ότι θα πρέπει να θυσιαστείτε για κάτι και συνέχεια να προσφέρετε χωρίς να παίρνετε. Δοκιμάζετε τον εαυτόν σας στην αληθινή αγάπη και τεντώνετε τα όρια σας μέχρι να δείτε πόσο αντέχετε. Τα πάντα είναι δοκιμασία μέσα σε μια σχέση οπότε τώρα δοκιμάζεστε για να απολαύσετε μετά και κυρίως με έναν Παρθένο που είναι πολύ κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όλες οι προσδοκίες σας μπορεί να εκπληρωθούν και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια σίγουρη επιτυχία. Αφού θα είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη πρώτα από όλα μέσα σας αναθεωρώντας την ιδέα ότι είστε θύματα. Η Αφροδίτη που μπαίνει στους Ιχθείς θα είναι και είναι το μεγάλο σας δώρο. Όσοι πάντως δεν είχατε πάρει απόφαση για να συμβιώσετε η γενικά να είστε μέσα σε μια σχέση και με τα δυο τα πόδια θα διαπιστώσετε ότι τώρα τα πράγματα ρέουν και είναι όλα πιο εύκολα και ανθρώπινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα