Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 27/8 έως 2/9

ΚΡΙΟΣ

Έχετε συμμαζευτεί αρκετά γιατί χρειάζεται να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε νοοτροπία για να έρθετε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι ανάγκες της σχέσης σας είναι περισσότερο συναισθηματικές και κατανόησης παρά επικοινωνίας. Σίγουρα η παθιασμένη στάση ενός Σκορπιού μπορεί να σας συγκινήσει και να σας δώσει ένα διαφορετικό στίγμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά, ασχολείστε με το πρακτικό κομμάτι της σχέσης και αυτό σας φέρνει χαρά και ασφάλεια. Ένας Καρκίνος θα σας ενθουσιάσει με την ζεστή του συμπεριφορά. Πάντως είναι η περίοδος που θα πάρετε αποφάσεις ίσως κάτω και από πίεση για την κατάληξη της σχέσης σας. Μπορεί ακόμα και να συζήσετε. Να είστε προσεκτικοί στην εκφορά του λόγου γιατί μπορεί να γίνετε αρκετά καυστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας και γενικά η κτητική σας πλευρά θα υπερισχύσει μέσα στην σχέση σας και ίσως να σταματήσετε για λίγο το επικοινωνιακό αλισβερίσι. Αυτό δεν θα σας κάνει και τόσο κακό όπως νομίζετε, απλά θα περάσετε την σχέση σε άλλο επίπεδο. Μην αφήνετε πάντως τα λόγια ενός άλλου ατόμου να σας επηρεάζουν γιατί μπορεί να αλλάξετε ξαφνικά στάση, χωρίς να το καταλάβετε. Ο Σκορπιός δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας δίνει το προβάδισμα και γενικά ευκολία και άνεση μέσα στην σχέση σας. Εάν έχετε τραυματιστεί σε συναισθηματικό επίπεδο, τώρα είναι σίγουρο ότι θα θεραπευτείτε. Πάντως έχετε την ευκαιρία να μείνετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να περάσετε καλά. Μια νέα γνωριμία μέσα από παρέα που πιθανόν να είναι και Σκορπιός θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Στην αρχή μπορεί να επικοινωνείτε φιλικά αλλά μετά θα υπάρχει εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Παραμένετε για λίγο στο περιθώριο. Δεν θα είστε έτοιμοι να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα άτομο που μπορεί να σας τραβήξει γιατί μπορεί να υπάρξει μπέρδεμα ή να μην είναι πολύ ξεκάθαρη η σχέση και εσείς τα αποφεύγετε αυτά όσο μπορείτε. Η επαφή με έναν Αιγόκερω θα σας αλλάξει κάποιες πεποιθήσεις και θα σας κάνει να δείτε την ζωή κάπως διαφορετικά. Ο Τοξότης είναι δίπλα σας αλλά μερικές φορές έχετε κόντρες γιατί είναι πολύ ελεύθερος και δεν ανέχεται καταπίεση από την πλευρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά, έχετε αρχίσει και έχετε επιτυχίες και κυρίως εσείς που είσαστε ελεύθεροι. Οι επιλογές σας πάντως είναι πιο κοντά σε εσάς από συναισθηματικής άποψης για αυτό θα γνωρίσετε ένα πολύ καλό πρόσωπο που θα του βγει η ανάγκη να σας προστατέψει ή να σας δώσει πολύ συναίσθημα. Ο Δίδυμος σας δίνει άνοιγμα και επικοινωνία αλλά δεν είναι σταθερή η συμπεριφορά του. Μην ανησυχείτε και χαλαρώσετε γιατί μερικές φορές η τάση για μοναχικότητα που έχετε τα χαλάει όλα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μαζευτεί κάπως γιατί μέσα σας πιστεύετε ότι δεν υπάρχει η αμεσότητα που εσείς έχετε ανάγκη για να νιώσετε ότι αγαπιέστε. Από την άλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr