Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 10/9 έως και 14/9

ΚΡΙΟΣ

Οι υποθέσεις των αγαπημένων σας προσώπων δεν σας αφήνουν σε ησυχία, αλλά μπορεί να έχουν ανάγκη να τους προστατέψετε και να τους δείξετε και εσείς την δική σας ευαισθησία. Ένας Καρκίνος ή Ζυγός σίγουρα θα σας απασχολήσουν, γιατί χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας και ίσως να έχουν ανάγκη να κολλήσουν πάνω σας. Αυτό βέβαια σας κουράζει αλλά σας ξεμπλοκάρει από άλλα προβλήματα. Οι πρακτικές υποθέσεις και η επίλυσή τους μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά με ένα Παρθένο. Πάντως είναι απόλυτα απαραίτητο να ασχοληθείτε με θέματα διατροφής και υγείας και να βοηθήσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Η σχέση δοκιμάζεται μερικές φορές και δεν είναι μόνο η ερωτική της πλευρά αλλά και άλλα πράγματα πιο πρακτικά που δένουν όμως το ζευγάρι και σας κάνουν να είσαστε πιο ουσιαστικοί και κοντινοί. Επειδή σας αρέσουν οι εκδηλώσεις οι ερωτικές και οι απόλυτες, μπορεί να βρείτε τρόπο να εκφραστείτε από τις 12/9 και μετά και να είσαστε ο εαυτός σας. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε. Πάντως υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνείτε εύκολα και περνάτε και τα δικά σας τα μηνύματα μέσω της καρδιάς σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι πολύ θετικό για σας που έχετε δυσκολία στο να εκφράζεστε και να είσαστε επικοινωνιακοί. Υπάρχει πάντως σύμπνοια και μεγάλη διάθεση για ιδέες και δημιουργία και αυτό είναι καλό γιατί μπορεί να ρισκάρετε σε όλα τα επίπεδα. Ο Παρθένος και ο Ιχθύς σας ταιριάζουν πάρα πολύ και έχετε εύκολη σχετικά σχέση. Αλλά με τον Σκορπιό, που αυτή την περίοδο είσαστε σαν το σκύλο με την γάτα, ταιριάζετε περισσότερο και έχετε πάθος και βαθειά έλξη. Είναι σαν να έχετε βρει το άλλο σας μισό αλλά σας ζορίζει γιατί είναι δύσκολη περίπτωση, με μεγάλες απαιτήσεις και απολυτότητα που σκοτώνει. Ότι λέτε το παίρνει τις μετρητοίς και περιμένει να λειτουργήσετε αντίστοιχα. Αυτό σας κουράζει - όχι ότι εσείς είστε ευέλικτοι, αλλά κάτι παραπάνω κάνετε λόγω της δημιουργικής ανάγκης που έχετε μερικές φορές. Από 12/9 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο γιατί θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη υπομονή ή να έχετε διπλωματία για να ξεπεράσετε κρίσεις εγωισμού και ζήλειας και από την πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα σας ξεκινάει με πολλά συναισθήματα να σας κατακλύζουν και να σας κάνουν περισσότερο ευαίσθητους και προσκολλημένους στην οικογένεια και τις αρχές της. Γνωριμία που θα κάνετε με έναν Καρκίνο μέσω ενός φίλου ή μέσω ενός γεύματος που θα προσκαλεστείτε, θα σας προκαλέσει εντύπωση γιατί το άτομο το συγκεκριμένο θα σας αρέσει και θα διαπιστώσετε ότι σας ταιριάζει πολύ. Ένα ταξίδι για λόγους δουλειάς συνδυασμένο με ρομαντικό μοτίβο δεν θα σας κακοπέσει. Γενικά η εβδομάδα σας θα έχει και αρκετά πεζά θέματα τα οποία σας κουράζουν αλλά είναι αναγκαία. Προστατέψτε τα νεύρα σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας ή με ένα πρόσωπο δικό σας που σας έχει ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr