Ελληνίδα celebrity αποκαλύπτει: «Έπιασα τον σύντροφό μου στα πράσα, με τη φίλη μου»

Μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις

Με τον διελαύνοντα Ουρανό (σπάσιμο, ξαφνικό τέλος) σε σύνοδο με τον Κρόνο της (θεσμοί, πεποιθήσεις και τύποι) η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου χωρίζει, μετά από 10 χρόνια γάμου, με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Η θεατρολόγος με ευθύτητα, καθώς ως Κριαρίνα η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική της και το θάρρος κυλά στο αίμα της, σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε ανοιχτά για το λόγο

που την οδηγεί στο χωρισμό και αποκάλυψε πικάντικες λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

Στην ερώτηση «γιατί χωρίσατε», η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου απάντησε ότι: «Από εκεί που το επίκεντρο ήταν ο άντρας μου, τα παιδιά μου, η οικογένειά μας, ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να επιστρέψω σε κάτι που αγαπώ πάρα πολύ, που είναι το θέατρο. Η επιθυμία μου αυτή έφερε κάποιες εντάσεις, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο ρόλοι. Εννοείται ότι δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος. Δεν υπάρχει λόγος να μένεις σε μία σχέση, αν αισθάνεσαι μέσα σου ότι έχει τελειώσει! Πρέπει να χωρίζεις!».

Παράλληλα, ερωτηθείσα αν της έχει τύχει να πιάσει σύντροφό της επ' αυτοφώρω αποκάλυψε: «Ναι. Μου έχει τύχει σύντροφός μου να με απατήσει και μάλιστα με στενή μου φίλη! Είχαμε πάει διακοπές όλοι μαζί στη Μύκονο και μέναμε μάλιστα και στο ίδιο σπίτι. Ένα βράδυ που είχαμε κανονίσει να βγούμε με την παρέα μας, εκείνος προφασίστηκε ότι ήταν άρρωστος και εκείνη ότι δεν είχε όρεξη να ξενυχτήσει. Τους έπιασα κανονικά στο κρεβάτι! Μου είπαν το κλασικό "Δεν είναι αυτό που νομίζεις"».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα