Εκλογές 2012 - Διάνα οι προβλέψεις του astrology.gr!

Εδώ στο astrology.gr δεν ...κρυβόμαστε!

Η θετική παράδοση των επιτυχημένων προβλέψεων για μεγάλα γεγονότα συνεχίστηκε και στις Βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, αφήνοντας διάχυτη την αίσθηση πως μαζί με τα επιχειρήματα των εκλογολόγων, πολιτικών, ειδικών αναλυτών κλπ θα πρέπει πλέον να εισακούεται σοβαρά και ο αστρολογικός λόγος.

Ας δούμε όμως τι έγραψαν οι συνεργάτες του site και πως σχολιάζουν

οι ίδιοι τις εκτιμήσεις τους:


1. Karl Heinz Ottinger: Αποτιμώντας τις προβλέψεις για τις εκλογές

«Στο λεξικό των πολιτικών η λέξη «θυσία» σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν μεγαλύτερο μέρος από το εισόδημά τους στην κυβέρνηση, έτσι ώστε οι πολιτικοί δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την ευχαρίστηση να το ξοδεύουν.»

George Will

Έφτασε η ώρα της πραγματικής αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος. Διότι ανεξάρτητα από τον συγγραφικό οίστρο του καθενός θα ήμουν τουλάχιστον ανακόλουθος, εάν στηριζόμουν μόνο σε αυτό. Άλλωστε είμαι θιασώτης της λέξης: «Αποτελέσματα»! Αυτό σημαίνει πως όσο και αν τα γράφουμε όμορφα, ποιητικά και με ευφάνταστες προτάσεις τελικά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Στο άρθρο μας Εκλογές 2012-Οι Uranian χρησμοί είχαμε γράψει: «Αυτό που απασχολεί όμως είναι το εξής: Θα μπορέσουν τα στελέχη της ΝΔ να εξακολουθούν να βλέπουν ως πρόεδρο ισχυρό τον Αντώνη Σαμαρά ή θα τον αμφισβητήσουν για αλαζονική συμπεριφορά και οπορτουνισμό; Και εν πάσει περιπτώσει θα καταφέρει να επιβληθεί όντας νικητής του 20% κόντρα σε ένα ΠΑΣΟΚ ετοιμόρροπο που δεν μπορεί να βρει άτομα για να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια του;»

Επίσης στο ίδιο άρθρο είχαμε γράψει: «Εκτίμηση: Δεν πάμε για αυτοδυναμία ενώ πολλά πράγματα δημοσκοπικά θα έχουν αποτυχία. Πολλά πράγματα δεν θα τσουλήσουν ομαλά. Τα μικρά κόμματα θα κάνουν ντεμαράζ και θα μαζέψουν μεγαλύτερα ποσοστά από ότι τους αναλογούν μαθηματικά και θα προκαλέσουν πραγματικό κομφούζιο. Πρόβλημα έντονο θα παρουσιαστεί με τις έδρες αφού προπύργια των κομμάτων θα αλλάξουν χέρια. Ένας λαός που παίρνει την ρεβάνς. Όμως τα επιτελεία των αντιμνημονιακών κομμάτων θα πρέπει να έχουν δια μέσω των εκπροσώπων τους τα μάτια τους ανοιχτό αφού ίσως υπάρχουν κρούσματα αλλοίωσης του αποτελέσματος.»

Φτάνοντας σε μια πρώτη εκτίμηση είχαμε γράψει για Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά:

«Ευάγγελος Βενιζέλος: Συμπερασματικά μια μέρα επώδυνη.

Αντώνης Σαμαράς: «Προσδοκίες που δεν θα ικανοποιηθούν. Ρήξη με το εσωτερικό του κόμματος, όπου πολλά στελέχη θα φορέσουν τον μανδύα των αντιμνημονιακών.»

Περνάμε στο άρθρο «Εκλογές-Οι χρησμοί για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ».

Για ΠΑΣΟΚ-Ευάγγελο Βενιζέλο:

«Ήδη πρέπει στην Ιπποκράτους να επεξεργάζονται το σχέδιο Β. Εάν θυμάστε κάποιοι από εσάς το πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου όταν έχασε το ΠΑΣΟΚ το 2007 συγκρατείστε το στην μνήμη σας. Το ΠΑΣΟΚ θα συρθεί για κυβέρνηση συνεργασίας για να αποφύγει ένα αναπόφευκτο τέλος. Και η υπόθεση μου θυμίζει την φράση του Ναπολέοντα, λίγο πριν αρχίσει η μάχη του Waterloo: «Μπορώ να εξουσιάσω

Keywords
Τυχαία Θέματα