Αστρολογική επικαιρότητα 22/4: Μπουτάρης VS Καμμένου - «Αυτόν τον χοντρό δεν τον πάω καθόλου»

Τα σχόλια του Γ. Μπουτάρη για τον Π. Καμμένο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης

«Και κρεμασμένο να τον δω, δεν θα του κόψω το σχοινί!»

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των Δήμων και των Περιφερειών, ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου

Καμμένου.

Αν και ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε τη θέση ότι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την κυβέρνηση στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας, δήλωσε για τον υπουργό Άμυνας: «Το χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο, παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω σχοινί, ένα πράγμα».

Από αστρολογικής πλευράς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαθέτοντας μια πολυαστρία (Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Ουρανός, Κρόνος) στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων δεν επικοινωνεί καλά με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο που διαθέτει μια πολυαστρία (Άρης, Ουρανός, Πλούτωνας) στην αναλυτική Παρθένο. Οι απόψεις, οι στάσεις και οι πεποιθήσεις τους συγκρούονται. Επιπλέον, στη μεταξύ τους συναστρία ο Κρόνος (κριτική / κύρος) του Γιάννη Μπουταρη πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Άρη (δράσεις / επιθετικότητα) και τον Πλούτωνα (δύναμη / εμμονή) του Πάνου Καμμένου. δείχνοντας πως μεταξύ τους μάλλον υπάρχει μια αμοιβαία... αντιπάθεια.
Αξίζει δε να σημειωθεί πως η δήλωση αυτή έγινε δια στόματος Γιαννη Μπουτάρη με τον διελαύνοντα Κρόνο σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του δείχνοντας πως μάλλον ανοίγει έναν κύκλο αντιπαραθέσεων.

*Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1942

*Ο Πάνος Καμμένος είναι γεννημένος στις 12 Μάιου 1965

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα