Uranian χρησμοί Οκτωβρίου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για τον Οκτώβριο του 2012 στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα της Ελλάδας;

«Μην παρακαλώ σας, μην πυροβολείτε την πατρίδα μου»

Αυτή η παράφραση του στίχου του Οδυσσέα Ελύτη «Μην παρακαλώ σας, μη λησμονάτε τη χώρα μου» περιγράφει την κατάσταση που θα επικρατήσει στην Ελλάδα για το μήνα Οκτώβριο. Βέβαια, τα Μ.Μ.Ε μαζί με άσπονδους φίλους που απαρτίζουν τον

κυβερνητικό συνασπισμό αφήνουν διάχυτη την εντύπωση πως το κλίμα στην Ελλάδα αλλάζει, θυμηθείτε όμως τη φράση του Goebbels «το δάκτυλο που σου δείχνει τον εχθρό σου είναι ο εχθρός σου». Όσοι εργάζονται θα έχουν δικαιώματα ανάλογα με αυτά που έχουν οι μαύροι σκλάβοι στην ταινία «Amistad» ενώ η ανεργία θα αρχίζει να καλπάζει σχεδόν με γεωμετρικούς ρυθμούς. Η λαϊκή εντολή που έλαβε η κυβέρνηση αν και είναι χρονικά νωπή εντούτοις μάλλον έχει απολεσθεί. Ο λαός σιγά-σιγά νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την οργή του και να αλλάξει κομματικές προτιμήσεις. ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παρουσιάσουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών τους στις δημοσκοπήσεις διότι ο κόσμος θέλει ανατροπή και ρήξη. Αύξηση θα παρουσιάσουν και τα ποσοστά του ΚΚΕ αλλά δεν αποκλείεται (σημειώστε το αυτό και θα με θυμηθείτε) να δρομολογηθούν στο εν λόγω κόμμα ζητήματα ηγεσίας που θα υλοποιηθούν εντός του 2013.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι μέλλει γενέσθαι για το μήνα Οκτώβριο.

Σε γενικό κυβερνητικό επίπεδο

Οι κινήσεις της κυβέρνησης θα εκληφθούν ως πολιτική διγλωσσία αφού πολλά πράγματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε πραγματικό χρόνο θα απέχουν πολύ από τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Ο άξονας του ωροσκόπου μιλά για σχέδια και δράσεις από άτομα που κινούνται υπόγεια και κινούν νήματα παρασκηνιακά. Κατά συνέπεια η κυβέρνηση θα φανεί πως έχει άγνοια κινδύνου για το τι την περιμένει. Καταβάλει μεγάλες προσπάθειες (Κρόνος Υποθετικός= Ζευς/Βουλκάνους) που όμως δεν θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η εμπλοκή των αξόνων Ωροσκόπος/Ποσειδώνας και Κρόνος/Ουρανός δεν αφήνει τα περιθώρια αισιοδοξίας. Τα ευχολόγια και τα παλαμάκια στοχεύουν στο να εφησυχάσουν οι αγορές. Άλλωστε η ευρωζώνη έχει Ισπανία και Ιταλία, που νοσούν ιδιαιτέρως σοβαρά.

Στο εσωτερικό της χώρας

Θα ανακύψουν απροσδόκητες αλλαγές αφού η λαϊκή οργή θα επιφέρει καταβαράθρωση των ποσοστών του κυβερνητικού συνασπισμού. Ο άξονας της Μηδενικής Κριού προοιωνίζει άνοδο των ακραίων τάσεων και ατόμων που λειτουργούν ανατρεπτικά ενώ δείχνει ζητήματα με πυρκαγιές, εξεγέρσεις και θέματα με τα μέσα μεταφοράς και δη τους σιδηροδρόμους. Ίσως σχέδια – projects με δημόσια έργα και πετρέλαιο να εφαρμοστούν για πρώτη φόρα στην Ελλάδα. Το Μεσουράνημα δείχνει πως μια κατάσταση που αρχικά θα υποβαθμιστεί εν συνεχεία δεν θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί. Ζητήματα με αλλοδαπούς και πρόσφυγές θα ξεφύγουν από τα όρια του τυχαίου και μεμονωμένου περιστατικού.

Εργασιακά

Εισερχόμενοι σε ένα εκσυγχρονισμένο εργασιακό Μεσαίωνα, οι εργοδότες θα κάνουν επίδειξη ισχύος στους απροστάτευτους πλέον εργαζο

Keywords
Τυχαία Θέματα