Tριήμερο με Νέα Σελήνη: Πώς θα σας επηρεάσει;

Τι επιφυλάσσουν για σας τα άστρα από τις 11/1 έως και τις 13/1;



Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 11/1 θα είναι πολύ ισχυρή, αφού θα έχουμε ένα στέλιουμ πλανητών στον Αιγόκερω και θα μας υποχρεώσει να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα σε πολλά επίπεδα γιατί θα επηρεάσει και εμάς προσωπικά αλλά και σαν κοινωνικό επίπεδο. Επηρεάζονται άμεσα οι Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί. Είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή η Νέα Σελήνη

γιατί θα αλλάξει όλα τα κακώς κείμενα και θα σηκώσει την κουρτίνα σε πολλά κρυμμένα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Το τριήμερο αυτό για σας θα είναι καθοριστικό γιατί είστε σε φάση που θα κάνετε μεγάλες αλλαγές. Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι πολύ καθοριστική, κυρίως θα αλλάξετε την οπτική γωνία που έχετε για την καριέρα σας αλλά και για τον εαυτό σας. Μην υπερβάλλετε βέβαια ανεβάζοντας υπερβολικά τον πήχη, καλύτερα να είστε πιο πειθαρχημένοι και οργανωμένοι και πιο προσγειωμένοι για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η δουλειά σας πάντως θα πιάσει τόπο και θα δείτε ότι οι κόποι ετών δεν θα πάνε χαμένοι. Αν φυσικά έχετε δουλέψει σωστά. Αλλιώς θα διαπιστώσετε τι χρειάζεται να κάνετε για να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια από την οικογένειά σας ή από έναν Αιγόκερω. Με τον Ζυγό θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Το σαββατοκύριακο θα είστε πιο φιλικοί και θα έρθετε πολύ κοντά με έναν Τοξότη ή έναν Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία και κυρίως σε υλικό επίπεδο αλλά και θα έχετε και μια θεία καθοδήγηση που για να την λάβετε χρειάζεται να καθαρίσετε το μυαλό σας και την καρδιά σας από όλη την αρνητικότητα και την φοβία που μπορεί να έχετε. Η ανασφάλεια θα φύγει και την θέση της θα την διαδεχτεί η σταθερότητα και η ηρεμία. Γενικά όσοι ασχολείστε με θέματα εξωτερικού ή σπουδών θα έχετε χαρούμενα νέα. Μια σχέση που μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο θα μπει από την αρχή σε θεμέλια πολύ γερά και σίγουρα θα καταλήξετε να συζητάτε για γάμο και οικογένεια. Κυρίως με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Ο Σκορπιός επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο αλλά χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι κυρίως το Σαββατοκύριακο γιατί μπορεί να γίνουν πράγματα που να σας ανακατέψουν και να σας εκνευρίσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη θα σας βάλει σε μεγαλύτερο πλαίσιο και θα σας φέρει πίσω ένα πρόσωπο και κυρίως έναν Σκορπιό ή Αιγόκερω που είχατε χαθεί για ένα μεγάλο διάστημα. Μπορεί να γίνετε πολύ αυστηροί ή προσεκτικοί με τις κινήσεις σας και γενικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Αυτό βέβαια θα σας βγει σε καλό αρκεί να μην το παρακάνετε. Γενικά η λιτή ζωή για ένα διάστημα σας πηγαίνει γιατί γίνεστε πιο καθαροί στην καρδιά και μπαίνετε σε βάθος που μερικές φορές το αποφεύγετε. Η συνεργασία με ένα πρόσωπο ή η στήριξη που θα έχετε από άτομα που έχουν πολιτική ή κοινωνική ισχύ θα είναι έντονη. Η καριέρα σας θα πάει καλά αρκεί να είστε προσγειωμένοι. Το Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να κάνετε πιο εξτρήμ κινήσει και κυρίως με έναν Υδροχόο που τον τελευταίο καιρό ενώ σας έχει δείξει ενδιαφέρον τελικά κάνει πίσω από δικές του ανασφάλειες. Ο Ιχθύς πάντως είναι πολύ κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σχεδόν παραδομένοι με την Νέα Σελήνη στα χέρια των άλλων αλλά αυτό είναι πολύ καλό για σας γιατί τελικά θα αναγνωρίσετε ποιός είναι για το καλό σας και ποιός όχι. Σίγουρα μερικοί από εσάς θα δεχτείτε αυτό το διάστημα πρόταση γάμου ή θα σκεφτείτε πλέον πολύ σοβαρά την δέσμευση. Η οικογένειά σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο και η θετική επιρροή ενός Αιγόκερω που είναι το άλλο σας μισό θα σας βγάλει στην επιφάνεια όλη σας την δύναμη που αρκετές φορές την έχετε κρυμμένη. Ο πήχης πάντως θα ανέβει και αυτό θα είναι για το καλό σας. Ένας Υδροχόος μπορεί να σας έχει πλησιάσει αλλά σίγουρα χρειάζεται να σας προσεγγίσει περισσότερο συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Είστε εμπρός σε μια μεγάλη αλλαγή την οποία την βλέπετε καταρχάς από την καθημερινότητά σας η οποία μπαίνει σε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο γιατί θα αναλάβετε ακόμα και μέσα στον εργασιακό σας χώρο πρωτοβουλίες ηγετικές αλλά θα κρατήσετε τους τόνους χαμηλούς. Είναι απαραίτητο να μάθετε καλά το μάθημα της κοινωνικής προσαρμογής αλλά και να αντιληφθείτε τις ανάγκες σας ως προς το κοινωνικό πλαίσιο που μερικές φορές επειδή θέλετε να είστε μπροστά σας διαφεύγει. Ο Αιγόκερως είναι πολύ κοντά σας και αν συνδέεστε συναισθηματικά σίγουρα θα σκεφτείτε και τον γάμο. Ο Υδροχόος επιτέλους θα καταλάβει περισσότερο τις συναισθηματικές σας ανάγκες και η σχέση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Πάντως θα ασχοληθείτε με θέματα υγείας που είναι όμως ρουτίνα ή προγραμματισμένες εξετάσεις και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα ηρεμήσετε με αυτά τα θέματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη είναι για σας πάρα πολύ καλή, αφού θα δημιουργήσετε σε πολλά επίπεδα και επιτέλους θα ρισκάρετε ακόμα και σε θέματα που παλιά σας φόβιζαν. Τώρα όμως είστε οπλισμένοι με θάρρος και κουράγιο και αυτό σας δίνει μεγάλη αισιοδοξία και χαρά. Η δημιουργικότητά σας θα περιλαμβάνει και το θέμα παιδιών. Θα έρθετε πολύ κοντά τους και θα νιώσετε πολύ γεμάτοι ή η ιδέα ενός παιδιού θα σας συγκινήσει. Οικονομικά πάντως θα έχετε μια μεγάλη εύνοια και μπορεί να έχετε τύχη με τυχερά παιχνίδια. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω θα είναι καλή για σας, αφού θα νικήσετε τις φοβίες σας για την δέσμευση. Ο Υδροχόος είναι το άτομο που μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά θα σας συγκινήσει με τις πρωτότυπες ιδέες του.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που είναι στον Αιγόκερω σας επηρεάζει άμεσα. Οπότε, θέλετε - δε θέλετε, θα κάνετε μεγάλες αλλαγές που θα σας ωριμάσουν και θα σας περάσουν σε ένα πιο πάνω επίπεδο. Είτε με πίεση, είτε αιφνίδια είτε και με προγραμματισμό από το μέρος της οικογένειας σας θα προχωρήσετε. Είναι αναγκαίο να μπείτε σε σχήμα και δομή για να βγουν οι αληθινές σας δυνάμεις. Σίγουρα τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά δεν παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες εύκολα. Από την άλλη έχετε και την ερωτική εύνοια που θα σας βοηθήσει να ρισκάρετε χωρίς να φοβόσαστε την απόρριψη. Από το Σάββατο και μετά θα αυξηθεί η ερωτική σας εύνοια οπότε θα κερδίσετε το παιχνίδι των εντυπώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που γίνονται ανατροπές εσείς έχετε την εύνοια και τις γυρίζετε υπέρ σας. Κυρίως με την Νέα Σελήνη που θα ξεκαθαρίσει τελείως το πεδίο θα σας γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνετε μια νέα αρχή εφ όλης της ύλης. Μπορεί να πάρετε απόφαση ότι θέλετε να ξεκινήσετε ακόμα και μια καινούργια γνώση η οποία θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Γενικά έχετε υποστηρικτές και άτομα που πιστεύουν σε εσάς. Το Σάββατο χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί κυρίως μέσα στον χώρο του σπιτιού σας και με έναν Υδροχόο ή με έναν φίλο σας γιατί μπορεί να σας πιέσει και να νιώσετε άβολα ή να εκραγείτε από τον τρόπο συμπεριφοράς του. Χαλαρώστε και αντιμετωπίστε με μεγαλύτερη ευελιξία τα τυχόν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη θα είστε επικεντρωμένοι στο να βάλετε την ζωή σας σε μια τάξη και κυρίως τα οικονομικά σας που σας ταλαιπωρούν αρκετά. Θα τα καταφέρετε πάντως γιατί θα κυβερνήσει η λογική σας που μερικές φορές την αποφεύγετε και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα. Οι φιλοδοξίες σας θα είναι υπέρμετρες και ίσως να πάρετε βοήθεια από άτομα που έχουν ισχύ στο κοινωνικό περιβάλλον. Ένα ταξίδι ή μια γνώση θα σας αναπτύξει και κυρίως μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο που μπορεί να λάβετε μέρος σε ένα σεμινάριο ή να κάνετε ένα μικρό ταξίδι. Ο Καρκίνος σας φλερτάρει και μπορεί τελικά να πάρετε απόφαση να είστε μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η Νέα Σελήνη θα φέρει σημαντική αλλαγή στην ζωή σας και θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε προσωπική δύναμη. Αναγκαστικά θα γυρίσετε σελίδα και θα ανανεωθείτε. Η σχέση σας με ένα πρόσωπο θα διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο και θα ανεβάσετε την ποιότητα της ζωής σας αρκετά. Πάντως είναι καθαρά στο χέρι σας να κάνετε περικοπές σε πράγματα που δεν σας πηγαίνουν και σας κρατάνε πίσω στην εξέλιξή σας. Επειδή θα δώσετε επιτέλους μεγαλύτερη αξία στον εαυτό σας αυτό θα βοηθήσει και τις συνεργασίες σας αλλά και την πολύ προσωπική σας σχέση γιατί θα ξέρετε τι πρέπει ακριβώς να ζητήσετε ώστε να νιώσετε καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με φίλους και οικονομικά. Ο Καρκίνος και το Λιοντάρι είναι σημαντικά για σας. Ενώ η σχέση με Παρθένο θα εξελιχτεί προς το καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλάζει γενικά ο τρόπος που επικοινωνείτε ψυχικά με τα άλλα άτομα και αυτό θα σας κάνει να έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον προς το πρόβλημα και την ανάγκη του άλλου. Καλό είναι να μείνετε με τον εαυτό σας για να δυναμώσετε και να ανοίξει η καρδιά σας. Η φιλανθρωπία και γενικά η στήριξη ατόμων είτε της οικογένειάς σας είτε άλλων που σας έχουν ανάγκη θα σας δώσουν και μεγαλύτερο άνοιγμα στην καρδιά σας. Μια σχέση που σας απασχολεί, κυρίως με Καρκίνο, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε περισσότερο τις συναισθηματικές ανάγκες αυτού του άτομου ή κάποιου άλλου που σας αφορά. Γενικά θα συνδεθείτε περισσότερο και αυτό θα σας εξελίξει. Το Σαββατοκύριακο θα γίνετε πιο δυνατοί. Καλό είναι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να είστε προσεκτικοί και να μην επιδιώκετε την ένταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέες φιλίες, νέες δραστηριότητες θα σας απασχολήσουν. Επειδή με την Νέα Σελήνη θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας για τα κοινά και γενικά θα αναπτυχθεί περισσότερο η κοσμική σας συνείδηση, αυτό θα σας κάνει καλό γιατί η συμμετοχή πάντα σας βοηθάει να κάνετε βήματα που σας αναπτύσσουν και σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο καλά. Γενικά θα κάνετε ένα γενικό συμμάζεμα το οποίο θα σας κάνει καλό παντού. Φίλοι με ισχυρές κοινωνικές θέσεις μπορεί να σας στηρίξουν και ίσως να έχετε και ένα θετικό αποτέλεσμα για δουλειά. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική και θα γίνει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Την Κυριακή μπορεί να αποσυρθείτε γιατί νιώθετε ότι έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και ίσως η σχέση με ένα Λιοντάρι να σας κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον αλλά θέλετε να το κρατήσετε σε μυστικό επίπεδο.

************************

Keywords
νέα, σεληνη, πήχη, ισχύ, επιρροή, πήχης, astrology, επηρεάζει, βγείτε, συμμετοχή, αλλαγη ωρας, αξια, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, βγείτε, το θεμα, αιγοκερως, γνωση, γωνια, δουλεια, θαρρος, θεμα, καριερα, παιχνιδια, πιεση, πλαισιο, τυχη, υδροχοος, αστρα, αισιοδοξια, ατομο, βοηθεια, γινει, γινεται, γινονται, διαστημα, δυναμη, δειτε, δομη, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, εξετασεις, εξελιξη, επιρροή, επηρεάζει, επιτυχια, ερθετε, ετων, ευνοια, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδεες, ηρεμια, θετικο, καρκινος, λιονταρι, μυστικο, μικρο, μυαλο, ξερετε, παντα, οικογενεια, πεδιο, περιβαλλον, πήχης, ποιοτητα, προβληματα, ρολο, σαββατο, σιγουρα, συμμετοχή, σκορπιος, τυχερα παιχνιδια, τριημερο, ισχύ, φυσικα, φοβιες, φοβια, χερι, χαρα, astrology, βηματα, φιλοι, γινετε, κειμενα, καρδια, κυριακη, μπροστα, παιχνιδι, πήχη, ταξιδι, τοξοτη, θεια, θεματα, θεσεις, υγειας, υλικο, ξεκαθαρισμα, χερια
Τυχαία Θέματα