Lunar Dance: Ένα μήνυμα να στείλεις, να μου πεις πως νοιάζεσαι…

Μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα για να επωφεληθούμε από την Σεληνιακή έκλειψη-Πανσέληνο στους Διδύμους

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στους Διδύμους




Η αισιόδοξη διάθεση του Τοξότη, μια μέρα μετά από τη δυνατή Σεληνιακή έκλειψη, δεν μας αφήνει να μεμψιμοιρήσουμε ή να αγανακτήσουμε. Βάζει όλη την ώθηση για να γυρίσουμε στην παλιά καλή αισιόδοξη οπτική της ζωής, άλλωστε και η Σελήνη στους Διδύμους δεν θέλει πολλές στενοχώριες και άγχη. Προτιμά να μας χαρίζει γέλιο, διασκέδαση και γιατί όχι; πειρακτική διάθεση. Ο πλανήτης

των Διδύμων, ο Ερμής, εμφυσά στην ημέρα, την ανάγκη να βρούμε το νόημα πια στις λέξεις, αυτές που έμειναν κρυμμένες στο σκοτάδι με την έκλειψη της Σελήνης χθες και να ξεχυθούν στις δραστηριότητες και στους γύρω μας, ενίοτε και με διάθεση για φλερτ.

Ανάμεσα στους πολλούς τρόπους ερωτικής επικοινωνίας είναι τα ραβασάκια, τα ερωτικά μηνύματα στο τηλέφωνο, τα ερωτικά email και γιατί όχι ακόμη κι ένα ερωτικό μήνυμα στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου. Βάλτε λοιπόν την σέξι πειρακτική διάθεση σας και spread the words (!), ώστε να δείξετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο τι σκέφτεστε γι' αυτόν ή αυτήν.

Εδώ είναι μερικές ιδέες με ερωτικά μηνύματα για να κάνετε πιο παιχνιδιάρικη την καθημερινότητα σας, αναλόγως ζώδιου. Σκεφτείτε έξυπνα και εφευρετικά!

ΚΡΙΟΣ

Λίγο πριν φύγει για την δουλειά τρέξτε στο αμάξι του, που είναι γεμάτο από σκόνες, λογω της έντονης οδήγησης του και γράψτε του: «Είμαι το ίδιο "βρώμικη" στο κρεβάτι». Αν πιάσει το μήνυμα ελπίζω να μην αργήσει πολύ...




ΤΑΥΡΟΣ

Μια μπανάνα την ημέρα την ανία κάνει πέρα... Ετοιμάστε το δεκατιανό του που θα πάρει στην δουλειά και γράψτε το μήνυμα σας, που αν δεν το προσέξει το πρωί, μέχρι το μεσημέρι είμαι σίγουρη θα το έχει παραλάβει. Μην με ρωτάτε γιατί διαλέγουμε μπανάνα για φρούτο... Η παραπομπή της σε φαλλικό σύμβολο κάνει γνώστες τις διαθέσεις σας. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό πρόβλημα εδώ. Υπάρχει πιθανότητα ο λαίμαργος Ταύρος να μην το πάρει είδηση.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι, θα μπορούσατε να στείλετε ένα μήνυμα στο τηλέφωνο ή ένα email και οκ θα καταλάβαινε τις προθέσεις σας. Αλλά τι θα λεγάτε να εξάψετε λίγο την φαντασία του Διδύμου; Ταχυδρομήστε ένα φάκελο ή αφήστε το σε εμφανές σημείο, αλλά με δυσδιάκριτο μήνυμα. Το παιχνίδι να το ανακαλύψει έχει προσθέσει το πρώτο συστατικό για να νιώσει καλά, την περιέργεια του.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αχ, κόπηκε στο ξύρισμα το «μωρό» σας; Εσείς έχετε την θεραπεία... Τσιρότο ειδικό που φωνάζει πως έχετε τη «γιατρειά» για να τον κάνετε να νιώσει καλύτερα. Το πώς, είναι δικό σας θέμα. Σφραγιστείτε το, με ένα φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά.




ΛΕΩΝ

Θέλει να νιώθει σημαντικός και ότι έχει την προσοχή σας, γι' αυτό μην τον απογοητεύσετε. Πλημυρίστε την κάθε στιγμή σας, με λόγια θαυμασμού και ευχαρίστησης που υπ

Keywords
Αναζητήσεις
να στείλω πρώτη μήνυμα σε διδυμο, στειλε πρωτη μνμ ταυρος
Τυχαία Θέματα