17 Αυγούστου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού



Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια

εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

26 έως 27 Λέοντα







Σύμβολο: Χτυπώντας ψηλά με ένα κλαδευτήρι, ραβδί και πέτρες, ένα αγόρι μαζεύει βατόμουρα από ένα θάμνο πάνω σε έναν απότομο βράχο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος είναι και εδώ εργατικός και αποτελεσματικός γρήγορος, μα κι ανυπόμονος. Ξέρει να μάχεται, είναι ριψοκίνδυνος αλλά και ευέξαπτος. Σε κάθε πρόβλημα της ζωής προτιμά να δίνει ριζοσπαστικές λύσεις κι έτσι μπορεί μεν να κατακτήσει τη φήμη χωρίς όμως να κερδίσει απαραίτητα τη συμπάθεια και τη φιλία των άλλων. Θα έχει μεγαλύτερη εύνοια εάν προτιμά τους ισόγειους χώρους για να κατοικεί ή να εργάζεται και αν δρα νότια από τη γενέτειρά του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: Μην κάνεις λοιπόν χρήση βίας, στη διδασκαλία των παιδιών αλλά να τ' ανατρέφεις με παιχνίδια, για να μπορέσεις κι εσύ να διακρίνεις ακόμα περισσότερο αυτό για το οποίο το καθένα τους είναι γεννημένο» Πλάτων, Πολιτεία

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια



Αισθηματικά

Η χρονιά σας δεν θα είναι εύκολη ή «βολική» και ίσως είναι σκόπιμο να προσανατολιστείτε από νωρίς σε ριζοσπαστικές επιλογές ή λύσεις, Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στην προσωπική σας ζωή και βέβαια εδώ ισχύει το «δεν γίνεται ομελέτα αν δεν σπάσεις μερικά αυγά». Με αρωγό την δύναμη του έρωτα, ένας καινούριος κόσμος σας περιμένει και δεν είναι σκόπιμο να συνεχίσετε να υποστηρίζετε οτιδήποτε άλλο που με το πέρασμα του χρόνου έχει γίνει πλέον ανούσιο ή «χλιαρό».

Οικονομικά

Και σε αυτόν τον τομέα καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, εγκαταλείποντας ενδεχομένως καταστάσεις και πρόσωπα που τελικά δεν οδηγούν παρά σε αδιέξοδο. Το σωστό και το πρέπον θα ήταν βέβαια να κλείσετε πρώτα όλες τις παλιές υποχρεώσεις σας κι ύστερα να ξεκινήσετε το νέο σας ταξίδι, ωστόσο φαίνεται πως οι πιέσεις θα είναι τόσο έντονες που το πιθανότερο είναι «να ρίξετε μαύρη πέτρα», αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Αυτή, σε καμία περίπτωση δεν είναι η ιδανική λύση, είναι όμως πολύ καλύτερη από το να βολοδέρνετε εξαρτημένοι και χωρίς τον ψυχολογικό «αέρα» μιας νέας προσπάθειας που ξεκινάει από το μηδέν. Φροντίστε μόνον να μην αφήσετε «ανοικτές πληγές» που μπορεί να έχουν νομικές συνέπειες. Εδώ ένας συμβιβασμός θα ήτα

Keywords
Τυχαία Θέματα