Υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα στο River West από τις 7 Δεκεμβρίου!

Ιδανική απόδραση για εσάς και τα παιδιά σας, μέσα στο πνεύμα των ημερών

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST υποδέχεται τον Άη – Βασίλη στις 07 Δεκεμβρίου, εγκαινιάζοντας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με πολύ κέφι και διασκέδαση. Φέτος, ο Άη – Βασίλης φέρνει μαζί του στο RIVER WEST τη μεγάλη παρέα των Looney Tunes, για ξέφρενη Χριστουγεννιάτικη

διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Από την Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου, στις 18.00 το απόγευμα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011, το RIVER WEST θα καλωσορίσει και θα φιλοξενήσει στις ζεστές και γεμάτες χρώμα εγκαταστάσεις του, τον Άη - Βασίλη με το μαγικό τρένο του αλλά και την παρέα του Tweetie, του Sylvester, του Taz, του Duffy Duck, των Coyote και Roadrunner και φυσικά του Bugs Bunny, που έρχονται με διάθεση να περάσουν μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του εμπορικού κέντρου RIVER WEST τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου με ρυθμούς του DJ Claydee που θα ξεσηκώσει όλους του φίλους του εμπορικού κέντρου RIVER WEST με μουσικές επιτυχίες όπως Mamacita Buena, Hey You, Tonight, Call Me, Last Summer, Deep Inside. Το κέφι δεν σταματάει ποτέ στο RIVER WEST!

Αυτά τα Χριστούγεννα, το RIVER WEST, θα φτιάξει την πιο όμορφη ατμόσφαιρα και θα χαρίσει πολλά χαμόγελα με ένα πλούσιο και απολαυστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,
Δωρεάν parking 2.500 θέσεων/
Λεωφορείο RIVER WEST από τη στάση Μετρό Αιγάλεω
www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

Keywords
Τυχαία Θέματα