Ξεσήκωσε με τις μουσικές της επιλογές η εντυπωσιακή Ειρήνη Κεβεζέ

Το βράδυ της Παρασκευής μάλλον θα το θυμάται για πολύ καιρό η γοητευτική και σέξι Ειρήνη που ξεκίνησε εμφανίσεις εβδομαδιαίες στη Γλυφάδα ως dj. Ανέβηκε στα decks λίγο μετά τις 23.00 και μέχρι τις 03.00 το πρωί δε σταμάτησε να βάζει ξένες επιτυχίες που είναι νούμερο ένα σε όλη την Ευρώπη.

Το εκκεντρικό της κούρεμα και το βλέμμα της είναι σημείο κατατεθέν ενός κοριτσιού που μετά από απουσία περίπου 12 μηνών στην Κύπρο που ασχολήθηκε με την διαφήμιση

και με τις κομμώσεις μιας και λατρεύει αυτή την ειδικότητα , αποφάσισε να έρθει και πάλι στην Ελλάδα και να βρίσκεται στο πλάι της οικογένειάς  της. Η μουσική είναι το μικρόβιό της και μεταμορφώνεται σε ένα σκληρό "τυπάκι" αν μου επιτρέπεται η έκφραση όταν βάζει τα ακουστικά στα αυτιά της. Αν και είναι της μόδας τελευταία να βλέπουμε γνωστά μοντέλα να γίνονται μουσικοί παραγωγοί και dj. η Ιρένε έχει κάνει πολλά ιδιαίτερα μαθήματα και έχει μάθει τι πάει να πει ηλεκτρονική μουσική και πως αλλάζει τις επιλογές με τρόπο που γίνεται απο μεγάλα ονόματα σε όλο τον κόσμο. Με σέξι μπλουζάκι διάφανο πλεκτό προσέλκυσε απίστευτα μεγάλο κοινό ηλικιών απο 20-45 και είχε τον απόλυτο έλεγχο της βραδιάς για τους καλεσμένους αλλά και τυχόν προβλήματα που υπήρχαν. Οι υπεύθυνοι του FACES άφησαν όλη την παραγωγή του event επάνω της και δικαιώθηκαν σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Κομφετί, κόρνες και πολλά happening δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο κλίμα. Η Ειρήνη μας μίλησε γι αυτή την πρώτη εμφάνιση της σε μαγαζί της Αθήνας μετά απο μεγάλο διάστημα.

" Είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις μουσική και να σε σέβονται. Και αναφέρομαι στον σεβασμό αυτού που αντιπροσοπεύω και υπηρετώ με πολύ μεράκι. Πίστεψε με, μπορεί να είμαι 25 χρονών και να είμαι μοντέλο αλλά μέσα μου γουστάρω 100% αυτό που κάνω και δε προσβάλω κανέναν. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε να με ακούσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα