Βρες τρεις βασικούς λόγους να αφαιρείς το μακιγιάζ σου κάθε βράδυ

Δεν είναι μόνο τα «μάτια του ρακούν» ο λόγος για να χρησιμοποιήσετε eye make-up remover. Αυτό μπορεί να είναι το προφανές αλλά τα ουσιαστικά είναι άλλα.

Οι βλεφαρίδες καλύπτονται σταδιακά με μάσκαρα, και μπορούν να γίνουν θαμπές και εύθραυστες, αφού το προϊόν τους στερεί την υγρασία. Καθώς, λοιπόν, συμβαίνει αυτό οι βλεφαρίδες σας είναι επιρρεπείς στο σπάσιμο, πράγμα που δεν είναι πολύ θετικό, ειδικά μάλιστα αν αναλογιστείτε πόσο αργά μεγαλώνουν.

Άλλος ένα καλός λόγος είναι η γήρανση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών που πραγματοποιείται με πιο γρήγορους ρυθμούς. Οποιοδήποτε υπόλειμμα

μακιγιάζ δεν αφαιρείται επιδεινώνει την κατάσταση και κάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες να είναι πιο εμφανείς.

Και φυσικά, ο παράγοντας του ερεθισμού και της μόλυνσης της περιοχής δεν μένει εκτός. Αν οι βλεφαρίδες σας σπάσουν, το σύστημα άμυνας και προστασίας που δημιουργεί η ύπαρξη τους σταματάει να υφίσταται και η σκόνη μπορεί να εισχωρήσει στα μάτια πιο εύκολα όπως και το ίδιο το μακιγιάζ που μπορεί να γρατσουνίσει την επιφάνεια του ματιού. Επιπλέον, αν οι βλεφαρίδες είναι πάντα καλυμμένες με μάσκαρα κοντά στις ρίζες τους μπορεί να πάθετε μόλυνση.

Οπότε, την καινοούρια χρονιά βάλτε το σκοπό να μην κοιμηθείτε καμία βραδιά βαμμένη!

Keywords
Τυχαία Θέματα