Βγήκαμε, φλερτάραμε αλλά χάθηκε. Έχω ελπίδες ή μάταια προσπαθώ;

20:22 7/9/2012 - Πηγή: Queen.gr

Παρεξηγήσεις και ατολμία τον οδηγούν μακριά μου

Αγαπητέ Dr Love, γειά σας

Πήρα το θάρρος να σας γράψω για να ακούσω και την δική σας γνώμη. Πραγματικά την χρειάζομαι .

Τον ξέρω απο το σχολείο όπου είχαμε ένα φλερτ επίμονα θα έλεγα αλλά έμεινε εκεί.
Τώρα σπουδάζουμε στην ίδια πόλη. Μιλούσαμε κατά καιρούς στο ίντερνετ για τα νέα μας.

Έπειτα από παρότρυνση φίλης αποφάσισα να

του ζητήσω να παμε σινεμά για να κόψω κίνηση. Αυτός μου απάντησε και μου είπε πως χάρηκε για την πρωτοβουλία που πήρα αλλά εκείνη την περίοδο γράφαμε εξεταστική και ήταν στριμογμενος (όπως και εγώ φυσικά), έτσι μου ζήτησε να βγούμε άλλη φορά αν το ήθελα. Εγώ χαρούμενη δέχτηκα.

Οι μέρες πέρασαν αλλά πουθενά. Του ξαναεστειλα αλλά δεν απάντησε. Μου έστειλε μόνο στα γενέθλια μου ευχές.
Τώρα ξαναμιλησαμε για τα νέα μας και στο τέλος του συμπλήρωσα επιδεικτικά ότι θα τα λέγαμε από κοντά όταν θα άρχιζε η σχολή μου ευχές(είμαστε σε διαφορετικές σχολές).

Τι να κάνω; Υπήρχαν μπλεξίματα μεταξύ μας έμαθα πως μάλλον πίστευε πως εγώ τα είχα με τον φιλο του.

Δεν εχω κάνει κάποια σχέση, όχι ότι δεν είχα προτάσεις αλλά εχω κολλήσει. Δεν μπορώ να εξηγήσω την συμπεριφορά του. Τι να κάνω; Εχω ελπίδες η προσπαθώ χωρίς νόημα;

Θέλω πολύ την συμβουλή σας.

Ευχαριστώ!
Α.

Αγαπητή φίλη,

πρώτα από όλα, μην "κολλάς". Όπως λες και η ίδια, στο τέλος του mail σου, ενώ είχες προτάσεις δεν προχώρησες γιατί το μυαλό σου, προφανώς, ήταν σε αυτόν. Λάθος.
Όχι το ότι τον σκέφτεσαι, αλλά το ότι αφήνεις τη ζωή σου να περνά από μπροστά σου ενώ το κάνεις. Γιατί, όποιο και αν αποδειχτεί το αποτέλεσμα της "ιστορίας" αυτής μεταξύ σας, δεν σε εμποδίζει κάτι ή κάποιος στο να περνάς όμορφα. Γνώρισε κόσμο, φλέρταρε, ερωτεύσου, κάνε σεξ. 
Και ΑΝ προκύψει πραγματικό και ρεαλιστικό ενδιαφέρον με τον άνθρωπο αυτό, καλώς να έρθει - το επεξεργάζεσαι και το τοποθετείς στη ζωή σου τότε, και μόνο τότε.

Μην ζεις με "ίσως", "αν", "τι να κάνω". Κάνε τα όλα "θέλω", "θα κάνω". Βρες τον, μίλα του και αν συνεχίσει τις υπεκφυγές και τις αοριστίες, προχώρα στη ζωή σου.

 Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα