Τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε! Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα ο συμπρωταγωνιστής της Julia Roberts στο My Best Friend's Wedding

Oι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται και πάλι στην μεγάλη οθόνη, 16 χρόνια μετά!

Δεν υπάρχει γυναίκα, μεταξύ 25 και 50 που να μην έχει δει τουλάχιστον 20 φορές το My Best Friend' s Wedding, ελληνιστί ο Γάμος του καλύτερού μου φίλου, και να μην έχει συμπονέσει την υπέροχη Julia Roberts για το δράμα της, αλλά και να μην έχει πέσει στον έρωτα του γοητευτικού πρωταγωνιστή

Dermot Mulroney.

Κι αν την Julia Roberts από τότε χορτάσαμε να τη βλέπουμε, όχι όσο θα θέλαμε βέβαια, ειδικά τελευταία, τον συμπρωταγωνιστή της κάπως τον χάσαμε μιας και είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί σε ταινία! Όχι πια, καθώς μόλις λίγες μέρες πριν, και πιο συγκεκριμένα στο φεστιβάλ του Τορόντο, οι δύο παλιοί γνώριμοι, έκαναν ένα άτυπο reunion 16 χρόνια μετά, καθώς εμφανίστηκαν αγκαλιά στην πρεμιέρα της νέας τους Osage County.

Μπορεί λοιπόν ο χρόνος να έχει φερθεί άψογα στην Roberts καθώς ήταν το λιγότερο εντυπωσιακή μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά της, επιδεικνύοντας τα υπέροχα πόδια της, αλλά δεν ήταν τόσο γενναιόδωρος και με τον Dermot! Πραγματικά τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε, καθώς μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή στα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το απαράδεκτο ωστόσο κούρεμά του, με τη φαβορίτα που σχεδόν αγγίζει στόμα αρκούσε για να αλλοιώσει όλη του την εικόνα!

Ελπίζουμε να βάλει σύντομα μυαλό και να αποχωριστεί την επιπλέον τριχοφυία από το... πρόσωπό του γιατί είναι πραγματικά κρίμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα