Του είπα πως μου αρέσει αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Μετά μου είπε πως νιώθει το ίδιο αλλά δε θέλει σχέση. Εγώ είμαι χαζή ή αυτός ανώριμος;

Γεια σου Dr.Love! Θα ηθελα τις συμβουλες σου σε κατι που με προβληματιζει

Πριν απο 1 χρονο γνωρισα ενα αγορι στην ηλικια μου (ειμαστε 20 χρονων) μεσω καποιων κοινων φιλων. Οσο περνουσε ο καιρος καταλαβαινα οτι μου αρεσει πολυ να βρισκομαστε γιατι περνουσαμε πολυ καλα και οι δυο και ετσι ξεκινησε ενα φλερτ

και απο τις δυο πλευρες.

Επειδη εβλεπα ανταποκριση αλλα ειχα βαρεθει να περιμενω να κανει την πρωτη κινηση, του εξομολογηθηκα εγω τι αισθανομαι. Εκεινος μου ειπε οτι δεν με βλεπει ερωτικα και οτι θελει να μεινουμε φιλοι. Μετα το πρωτο σοκ γιατι δεν το περιμενα, το αποδεχτηκα και αποφασισα μετα απο σκεψη οτι θα συνεχισω να κανω παρεα μαζι του.

Σκεφτηκα οτι θα ηταν επιπονο να βλεπομαστε μετα την απορριψη αλλα μου αρεσε πολυ οταν βγαιναμε και δεν ηθελα να τον χασω απο την ζωη μου.
Μετα απο αυτο το ερωτικο μου ενδιαφερον ΔΕΝ μειωθηκε απλα ημουν πολυ διακριτικη με το θεμα. Δεν ξαναεκανα συζητησεις για αυτο κτλπ.

Εν τελει περασε το καλοκαιρι και οταν επιστρεψαμε και παλι στην Αθηνα αυτος αρχισε να εχει διαφορετικη συμπεριφορα. Ηθελε να βγαινουμε και μονοι μας, με κοιτουσε περιεργα και συνεχεια, με πηγαινε καθε βραδυ σπιτι και πολλα αλλα που με εβαλαν σε σκεψεις.
Απεφυγα να σκεφτω οτι μπορει να ενδιαφερεται γιατι την ειχα ξαναπατησει οποτε προσπαθησα να ειμαι συγκρατημενη.
Πριν απο μια εβδομαδα λοιπον μου λεει οτι απο την μερια του υπαρχει κατι ερωτικο μεταξυ μας και με ρωτησε αν αισθανομαι το ιδιο. Μου ειπε οτι το σκεφτηκε πολυ πριν μου το πει γιατι ηθελε να ειναι σιγουρος για τα συναισθηματα του για να μην κανει επιπολαιοτητες.
Να σημειωσω οτι δεν εχει κανει ολοκληρωμενη σχεση ποτε στο παρελθον, ενω εγω ναι........ και επιπλεον ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ......
Το προβλημα μου ειναι οτι γενικα σαν ανθρωπος θελει να αισθανεται ελευθερος και δεν του αρεσει η πιεση.... γενικα του αρεσει να απομονωνεται σπιτι του.
Δεν λεω πως εμενα δεν μου αρεσει κατι τετοιο αλλα θα ηθελα τουλαχιστον στην αρχη να ερθουμε πιο κοντα για να δουμε και αν οντως ταιριαζουμε.

Ομως εχω τις εξης αποριες..... ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ; Δηλαδη δεν καταλαβαινω το νοημα της πραξης του.
(Εκεινος μου ειπε οτι τωρα που μου το εξομολογηθηκε αισθανεται πιο ανετα μαζι μου γιατι ειναι ξεκαθαρος.....)
Επειτα αν οπως λεει αισθανεται κατι ερωτικο τοτε δεν θα επρεπε να επιδιωκει να μιλαμε ή να ειμαστε γενικα συχνοτερα μαζι?
Γενικα δεν καταλαβαινω........επισης προσφατα του παραπονεθηκα οτι δεν βρισκομαστε συχνα και μου ειπε οτι δεν σημαινει οτι δεν με σκεφτεται.
τι να κανω; γενικα δεν καταλαβαινω τα αγορια......εγω ειμαι χαζη; ή αυτος ειναι ανωριμος και δεν ξερει τι θελει?
Αγαπητή φίλη...

Σίγουρα είσαι 20; Μήπως 15; Γιατί αν το όλο σου θέμα είναι "γιατί δεν μου ζήτησε να κάνουμε σχέση", αρχίζω να αμφιβάλω κάπως για την ηλικία σου. Πάλι καλά που δεν αναρωτήθηκες γιατί δεν έστειλε κάποιο φίλο του να σου μιλήσει πρώτα. Ή μήπως θα προτιμούσες
Keywords
Τυχαία Θέματα