Τον θέλω αλλά του έχω περάσει λάθος μήνυμα. Τι να κάνω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
είμαι 21 χρονών και είμαι φοιτήτρια. Πριν ένα χρόνο περίπου γνώρισα ένα παιδί που από την αρχή κατάλαβα ότι θα μου άλλαζε τη ζωή. Είχα 2 χρόνια σχέση και είχα κουραστεί πολύ με αυτό οπότε από τότε που χώρισα ήμουν σίγουρη πως δεν θα ήθελα κάτι παρόμοιο αυτή τη στιγμή στη ζωή μου και φρόντισα να του το δείξω από την πρώτη στιγμή. Εξάλλου και αυτός είχε κοπέλα αν και νομίζω ότι την κρατούσε από ανασφάλεια. Αφού γνωριστήκαμε συνεχίσαμε να μιλάμε μέσω facebook

και κάποια στιγμή κανονίσαμε να βρεθούμε σε ένα club στην πόλη που σπουδάζω. Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι σπουδάζουμε σε διαφορετικές πόλεις αλλά απέχουν μόλις μισή ώρα! Όλα ήταν πολύ ωραία, μιλήσαμε αρκετά και φιλιόμασταν συνέχεια! Την επόμενη μέρα κανονίσαμε να πάω εγώ στην πόλη του και να μείνω κιόλας εκεί το βράδυ. Στο μαγαζί που πήγαμε όμως ήταν με την κοπέλα του οπότε και εγώ έμεινα με την παρέα μου και δεν τον πλησίασα. Αυτός ήρθε 2-3 φορές να μου μιλήσει αλλά για πολύ λίγο. Μετά από πολύ ώρα λοιπόν, αφού είχα εκνευριστεί με τη στάση του παρατήρησα ένα πολύ ωραίο παιδί, το οποίο όπως έμαθα αργότερα ήταν και φίλος του, και για σπάσιμο αποφάσισα να πάω να του μιλήσω. Κάπως έτσι λοιπόν κατέληξα να φιλιέμαι με τον άλλον. Προφανώς και τελικά δεν έμεινα σπίτι του όπως είχαμε κανονίσει. Μετά από μία βδομάδα αποφάσισα να του μιλήσω στο facebook και ενώ με έκραξε στην αρχή μετά μου είπε ότι δεν τον πείραξε καθόλου και πως μπορώ να κάνω ότι θέλω και αρχίσαμε να κανονίζουμε πάλι πότε θα βρεθούμε. Για να μην πολυλογώ συνεχίσαμε να μιλάμε και βρεθήκαμε κάνα-δυο φορές στο ίδιο μαγαζί ο καθένας πάντα με τη δική του παρέα. Όταν μιλούσαμε εννοείται ότι εγώ το έπαιζα πολύ ιστορία και καλά δεν με νοιάζει καθόλου, ότι τον θέλω μόνο για σεξ και τέτοια. Τα ίδια και από κοντά αν και έτρεμα κάθε φορά που με πλησίαζε. Πριν λίγο καιρό ήρθε πάλι ένα βράδυ με την παρέα του στην πόλη που σπουδάζω και όταν φύγαμε από το μαγαζί πήγαμε όλοι μαζί σπίτι μου. Εκεί με κράταγε συνέχεια αγκαλιά και με φιλούσε και μιλούσε μόνο μαζί μου! Την άλλη βδομάδα ξαναήρθαν και έγινε ακριβώς το ίδιο. Την τρίτη φορά όμως ήταν από την αρχή πολύ απόμακρος και τελικά όταν έκλεισε το μαγαζί έφυγε με μία φίλη μου την οποία από ότι έμαθα είχε γνωρίσει πριν λίγες μέρες. Περιττό να πω ότι έπεσα σε κατάθλιψη! Και πάνω που είχα αρχίσει να συνέρχομαι έρχεται πάλι και με ταράξει! Με την άλλη ενώ ήταν κι αυτή στο μαγαζί δεν μίλησαν σχεδόν καθόλου και έφυγε πριν από αυτόν. Καταλήξαμε να φύγουμε μαζί και στο δρόμο του έκανα ερωτική εξομολόγηση όμως επειδή είχα πιει και λίγο ότι του έλεγα άρχισαν να το παίρνω πίσω. Προφανώς στο τέλος δεν πίστεψε τίποτα από όσα του είπα. Πάντως σεξ κάναμε! Μαλώναμε μες στη μέση του δρόμου και αυτός με τραβούσε, με φιλούσε και με κράταγε συνέχεια απ το χέρι. Τώρα λοιπόν είμαι σε δίλημμα γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να του μιλήσω ανοιχτά και να του πω τι νιώθω με φόβο να απογοητευτώ ή να το αφήσω να τελειώσει έτσι διότι τον Ιούνιο ξενοικιάζει!
Υ.Γ μιλάμε για έναν πολύ ανασφαλές παιδί και ήρεμο γενικά!

Η απάντηση του Queen.gr

Ό, τι και να πω είναι λίγο. Φυσικά δεν σας κατηγορώ για τίποτα και συγκεκριμένα εσένα.

Το μόνο που θα σου προσάψω και είναι ένα βασικό θέμα που θα πρέπει να κοιτάξεις σε ανασκόπηση, είναι η κρίση σου. Είναι δυνατόν να περιμένεις από άνθρωπο που γνωρίζεις πως έχει σχέση κάτι παραπάνω;

Μιλάτε και γνωρίζεστε υπό αυτές τις συνθήκες. Συναντιέστε με την κοπέλα του παρούσα. Παίζεις με το φίλο του και φιλιέσαι. Του λες πως τον θες μόνο για σεξ. Ξενερώνετε και το συνεχίζετε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Βγαίνει με φίλη σου. Τσακώνεστε και κάνετε σεξ.

Ένα προς ένα όλα τα παραπάνω είναι φάουλ. Λάθη. Δεν υπάρχει τίποτα σωστό. Εξ' αρχής δεν ήταν για να πάει κάπου αυτή η ιστορία. Στην πορεία, αμφότεροι τα κάνατε σκ*τ*. Δεν έχω άλλη λέξη. Ακόμη και να σε πίστευε ότι τα εννοείς- που μπορεί και να τα πιστεύει- δεν πρόκειται να σε πάρει στα σοβαρά γιατί ουδέποτε υπήρξε κάτι σοβαρό ανάμεσά σας, ουδέποτε είχατε μία ώριμη συμπεριφορά. Οι εξομολογήσεις περί έρωτα υπό αυτές τις συνθήκες, νομίζω μόνο επιβεβαίωση του δίνουν και όχι κάτι άλλο.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα