Το κοριτσάκι με τα κόκκινα μαλλιά και το κενό στα δόντια είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου

15:12 5/9/2013 - Πηγή: Queen.gr

Είναι η...

Είναι η Kate Moss που γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου του 1974 στην Αγγλία. Ανακαλύφθηκε ως μοντέλο σε ηλικία 14 ετών και έγινε η μούσα του Calvin Klein.
Φόρεσε τα τζιν και τα t-shirt του σχεδιαστή και έγινε διάσημη μέσα από τη συγκεκριμένη καμπάνια σε όλο τον κόσμο. Η συνέχεια για την Kate Moss αναμενόμενη, έγινε top model και φιγουράρισε σε όλα τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών μόδας.
Ωστόσο η επιτυχία αυτή συνοδεύτηκε από επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της μιας και ήταν πολύ μικροκαμωμένη και πολύ αδύνατη σε σύγκριση με τα μοντέλα που μεσουρανούσαν τότε όπως η Claudia Schiffer. Ενώ όλοι έλεγαν ότι θα έχει σύντομη καριέρα στο modeling εκείνη τους διέψευσε περίτρανα. Ακόμα και όταν η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφία της να κάνει χρήση ναρκωτικών, μπορεί από τη μια να είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει πολλά επαγγελματικά συμβόλαια (Chanel, Burberry), ωστόσο εκείνη ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες της φωτογραφούμενη για τη Vogue.
Σύμφωνα με το Forbes, η Moss έχει κερδίσει περισσότερα χρήματα μετά το σκάνδαλο της κοκαΐνης από ποτέ. Το 2004-2005 τα κέρδη της ήταν 5 εκατομμύρια δολάρια και το 2005-2006 τα κέρδη της ανήλθαν σε 8 εκατομμύρια ευρώ. Το 2007 με εκτιμώμενα κέρδη των 9 εκατομμυρίων δολαρίων, ήταν το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, μετά την Gisele Bündchen.

Keywords
Τυχαία Θέματα