Το καλοκαίρι γνώρισα ένα αγόρι 5 χρόνια μεγαλύτερό μου. Πρόσφατα όμως σταμάτησε να μου μιλάει, επειδή λέει δεν είμαι 18 και δεν μένω Αθήνα. Μήπως έψαχνε αφορμή;

Αγαπητό queen,

Το καλοκαίρι αποφάσισα να πάω σε ένα camping με κάποιους φίλους μου (αγόρια και κορίτσια)! Εκεί λοιπόν συνάντησα ένα παιδί πέντε χρόνια μεγαλύτερο μου και πραγματικά με μάγεψε! Ήξερε κάποια παιδιά από την παρέα μου και έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε και εμείς. Δεν μου έδειχνε ποτέ ιδιαίτερο ενδιαφέρον και γι'αυτό και εγώ παραξενεύτηκα όταν δύο βράδια μετά το camping μου έστειλε

μήνυμα στο facebook!
Ξεκινήσαμε λοιπόν να μιλάμε και η συζήτηση μας κάποιες φορές δεν ήταν και τόσο "αθώα"! Είχα λοιπόν και εγώ κολακευτεί από το γεγονός ότι αρέσω σε κάποιον μεγαλύτερο και κολλούσα όλο και πιο πολύ επειδή ήξερε πως να μιλάει! Μέχρι που κάποια στιγμή άρχισε να μου απαντάει με μισόλογα και κάτι σκέτα "καλά"!
Κάπου τότε λοιπόν μου ξεφούρνισε οτι επειδή δεν μένω Αθήνα δεν είναι εύκολο να βρεθούμε και το γεγονός ότι δεν είμαι ακόμα 18 (17 είμαι δηλαδή για ένα χρόνο το κάνει θέμα) δεν βοηθά! Και έτσι σταματήσαμε να μιλάμε. Άρχισα και εγώ να σκέφτομαι μήπως είναι πρόφαση το όλο θέμα με την ηλικία και την απόσταση και απλά δεν θέλει να με δει!
Εδώ είναι που θέλω την γνώμη σας,να κάνω μια ακόμη προσπάθεια ή να το αφήσω;


Αγαπητή φίλη,

Το σκέφτεσαι πάρα πολύ το όλο το θέμα και δεν πρέπει. Και ιδιαίτερα δεν πρέπει να το υπεραναλύεις! Γιατί πολύ απλά δεν δέχεσαι αυτό που σου λέει; Και κοίτα να δεις γιατί πιστεύω ότι το εννοεί αυτό.

Όταν είσαι στα 22 με 23 που είναι αυτός, είναι λογικό να θέλεις πιο ουσιαστικές σχέσεις. Και όταν λέω πιο ουσιαστικές, εννοώ καλές οι συζητήσεις με μηνύματα και τηλέφωνα, αλλά θέλεις να τον βλέπεις τον άλλον. Θέλεις να κάνεις πράγματα μαζί του - και ρομαντικά και ερωτικά. Κάτι λογικό, αφού είναι σε μια ηλικία που είναι μέσα στην... τρέλα (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη και φάω λογοκρισία).
Και πιστεύω ότι σου μίλησε πολύ ειλικρινά, για να είναι ξεκάθαρος μαζί σου. Ξέρεις για να μην κόψει απότομα και εσύ αναρωτιέσαι μετά τι έγινε.

Τώρα θα μου πεις, αφού ήξερε από την αρχή ότι δεν μένεις Αθήνα και είσαι 17, γιατί το ξεκίνησε. Ε, θέλεις λίγο το καλοκαίρι, λίγο το κρασί, λίγο η θάλασσα, ε, το έκανε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι με την επιστροφή στην καθημερινότητα, σταδιακά επιστρέφεις και στην πραγματικότητα.
Και στη τελική δεν είναι κακό κάποιες καλοκαιρινές περιπέτειες να μένουν στο... καλοκαίρι. Κάτι ήξεραν οι παλιοί.

Όπως κατάλαβες σου λέω άφησέ το. Ή κράτα μια διακριτική επαφή και περίμενε να γίνεις 18!

ΥΓ.: "Άρχισα και εγώ να σκέφτομαι μήπως είναι πρόφαση το όλο θέμα με την ηλικία και την απόσταση και απλά δεν θέλει να με δει!". Αφού έτσι και αλλιώς δεν σε έβλεπε. Τι απορίες είναι αυτές;
ΥΓ.1: "Μου είπε πως το γεγονός ότι δεν είμαι ακόμα 18 (17 είμαι δηλαδή για ένα χρόνο το κάνει θέμα) δεν βοηθά!" Δεν νομίζω ότι το κάνει αυτός θέμα, αλλά ο νόμος. Έτσι μου έχει πει εμένα ο δικηγόρος μου!!!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα