Το διατροφικό πρόγραμμα της Κάτιας Ζυγούλη για υπέροχο κορμί

H ελληνίδα supermodel μοιράζεται μαζί μας τα διατροφικά της μυστικά...

Bλέποντας το κορμί της Κάτιας Ζυγούλη κανείς δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι έχει ήδη δύο παιδιά και πάει για το τρίτο! Και μπορεί αυτό τον καιρό να διανύει τους πρώτους μήνες της τρίτης της εγκυμοσύνης, ωστόσο καταφέρνει πάντα μετά τη γέννα να επανέρχεται στα κιλά της μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Eδώ σας έχουμε το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί η ελληνίδα καλλονή για να διατηρεί το υπέροχο κορμί της.

H Κάτια έχει κατά καιρούς δηλώσει, και μη σας κάνει εντύπωση, ότι το αγαπημένο της γεύμα είναι το πρωινό. Συνήθως προτιμά ένα μπολ γεμάτο δημητριακά από βρόμη που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία τα οποία την κρατούν χορτάτη για πολλές ώρες.

Ένα άλλο της μυστικό είναι ότι αποφεύγει την καφείνη. Αντ' αυτού, αντικαθιστά τον καφέ με λιποδιαλυτικό πράσινο τσάι, το οποίο συν τοις άλλοις περιέχει αντιοξειδωτικά στοιχεία τα οποία κρατούν την επιδερμίδα της νεανική και δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό της.

Όσον αφορά στις τροφές, το πρώην μοντέλο προτιμά το μέλι, τους ξηρούς καρπούς, τα μπαχαρικά κάθε λογής, το ψάρι, τα φρούτα και φυσικά τα λαχανικά ενώ προσπαθεί να αποφεύγει τα λιπαρά, τις τροφές με πολλή ζάχαρη, τα αναψυκτικά και το έτοιμο φαγητό.

Φυσικά δε θα μπορούσε να παραλείπει τη γυμναστική καθώς γνωρίζει πολύ καλά τα οφέλη της και πόσο σημαντική είναι για να διατηρείται κανείς σε φόρμα. Συνήθως προτιμά το περπάτημα και το τρέξιμο ενώ αγαπά ιδιατέρως την αεροβική και τις ασκήσεις με λάστιχο.

Εδώ σας έχουμε ένα ενδεικτικό μενού για μία ημέρα:

Πρωινό: γάλα με δημητριακά από βρόμη και πράσινο τσάι

Σνακ: φρουτοσαλάτα

Μεσημέρι: Λευκό Κρέας με μαύρο ρύζι και σαλάτα πράσινη

Απόγευμα: τοστ με γαλοπούλα και τυρί και φρούτο

Βράδυ: Όσπρια με πράσινο τσάι.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα σε ενάμισυ μήνα!

Αποκτήστε το φιδίσιο κορμί της Δέσποινας Καμπούρη

Έξι υπέροχα ροφήματα για κοιλιά... σανίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα