Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

12:07 9/3/2012 - Πηγή: Queen.gr

Τα μαύρα, τα προκλητικά, τα εσώρουχά σου.

Το γράμμα της αναγνώστριας
 
Αγαπητό Queen.gr,
με λένε Ελένη και είμαι εδώ και τρεις μήνες ένα αγόρι. Όλα στη σχέση μας φαίνονται καλά και ειδικά η σεξουαλική μας ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο. Με το Γιώργο νιώθω τόσο άνετα που είμαι έτοιμη να δοκιμάσω νέα πράγματα στον έρωτα.
Από εκεί ξεκινάει και το πρόβλημά μου. Τις προάλλες φόρεσα κάποια προκλητικά εσώρουχα με τρύπες και αλυσίδες που

πήρα από ένα sex shop με την κολλητή μου. Μια και θέλω να με ποθεί όλο και πιο πολύ σκέφτηκα πως θα τον έκανα ακόμα πιο ενθουσιώδη.  
Δυστυχώς, εκείνος τρόμαξε, έγινε έξαλλος, ξενέρωσε μαζί μου και μου είπε πως δε θέλει να με ξαναδεί έτσι γιατί μοιάζω πρόστυχη. Τι να κάνω, λέτε να κατέστρεψα τη σχέση μου; Εγώ για καλό το έκανα και βρήκα το μπελά μου!
Αχ Queen.gr βοήθησέ με!

Η άποψη του Queen.gr 

Αγαπητή Ελένη,
να ξέρεις πως στον έρωτα και στο σεξ επιτρέπονται όλα. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς στους τρεις πρώτους μήνες μιας σχέσης ναι αισθάνεσαι πως χρειάζεσαι ανανέωση, αλλά εάν το νιώθεις τότε καλά έκανες και το δοκίμασες.
Ο σύντροφός σου μπορεί να μην έχει ξαναδοκιμάσει κάτι διαφορετικό στο σεξ γι' αυτό και αντέδρασε έτσι υπερβολικά. Εσύ μη μετανιώνεις που πήρες την πρωτοβουλία να φορέσεις πιο προκλητικά εσώρουχα, βρες την κατάλληλη στιγμή, δημιούργησε την ατμόσφαιρα και συζήτησέ το μαζί του. Αυτός μπορεί να θέλει μία μονότονη ρουτίνα, αλλά εσύ γιατί να τρως κάθε μέρα το ίδιο φαγητό;

Keywords
Τυχαία Θέματα