Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Κολλημένη με την μπάλα.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Όλα ξεκίνησαν εν ώρα εργασίας! Δουλεύαμε σε διαφορετικά πόστα στην ίδια εταιρία, με την πρώτη ματιά καταλάβαμε και οι δυο ότι κάτι υπάρχει μεταξύ μας χωρίς καν να έχουμε συστηθεί! Πήρα το θάρρος και του έπιασα την κουβέντα λοιπόν για να διαπιστώσω αν όντως ισχύει αυτό που αισθανόμουν και δεν είχα άδικο. Ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος αλλά δεν του φαινόταν, η γοητεία και το χαμόγελο του έσβηναν κάθε διαφορά ηλικίας. Επί μέρες συζητούσαμε με κάθε ευκαιρία αλλά δεν έκανε κίνηση να ανταλλάξουμε αριθμούς και με παραξένευε καθώς έδειχνε

φανερά ότι
ενδιαφέρεται.
Μετά από αρκετές εβδομάδες και εκεί που η συζήτηση είχε φτάσει στο απροχώρητο αποφάσισα να του ζητήσω τρόπο επικοινωνίας αλλά αντί για το κινητό του μου έριξε την βόμβα. Ήταν παντρεμένος! Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να ακούσω μετά από τόσο καιρό που μου την έπεφτε στεγνά και το είχαν καταλάβει και οι συνάδελφοι μας. Παρόλα αυτά συνεχίσαμε να μιλάμε και να παίζουμε με τα μάτια και τις λέξεις για πολύ καιρό χωρίς όμως να έχει μιλήσει ξεκάθαρα ο ένας στον άλλον για το τι νιώθει.
Ένα απόγευμα μετά το σχόλασμα βρεθήκαμε τυχαία μόνοι στην αίθουσα συνεδριάσεων. Και οι δυο αμήχανοι αλλά ταυτόχρονα να θέλουμε το ίδιο πράγμα. Με πλησίασε, μου χάιδεψε τα μαλλιά και με φίλησε, πριν όμως προλάβει να γίνει το οτιδήποτε άλλο απομακρύνθηκε, μου ζήτησε συγγνώμη και έφυγε. Την επόμενη μέρα μου εξήγησε ότι νιώθει ενοχές καθώς ήταν παντρεμένος και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό όσο και αν το θέλει.
Συνεχίσαμε να μιλάμε, γνώρισα και την γυναίκα του σε ένα εταιρικό πάρτυ αλλά η σπίθα ανάμεσα μας δεν έσβησε ποτέ. Έμεινε και στους δύο ένα ανεκπλήρωτο πάθος με μεγάλη ένταση.
Πλέον προσπαθούμε να βρισκόμαστε μόνο επαγγελματικά αλλά το ερωτηματικό για το πως θα ήταν τα πράγματα αν ήμασταν μαζί υπάρχει ακόμα και στους δυο μας!

Τζούλια 22

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Τζούλια,
να ξέρεις πως δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που ερωτεύεται έναν παντρεμένο άντρα. Το ανεκπλήρωτο αυξάνει τη γοητεία του παιχνιδιού και μετατρέπει το φλερτ σε απωθημένο παγιώνοντας μέσα μας σκέψεις για κάτι που μπορεί να μην είχε οδηγήσει πουθενά. Σκέψου όμως το εξής. Αυτός ο άντρας δεν είχε σχεδόν κανένα πρόβλημα να παίξει μαζί σου, να συζητήσει, να σε φλερτάρει και να σε ιντριγκάρει παρόλο που είχε παράλληλα μία σύζυγο να τον περιμένει σπίτι. Όσο εσείς ανταλλάσσατε πονηρές ματιές εκείνη προφανώς κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και αυτό είναι κάτι που δε θα έπρεπε να σου αρέσει.
Γιατί πολύ απλά Τζούλια μου, ο άντρας αυτός που δε σεβάστηκε το γάμο του και τη γυναίκα του, δεν πρόκειται ποτέ να σεβαστεί εσένα, να σου φερθεί σαν κυρία και να σου δώσει αυτό που θέλεις. Στην τελική, είσαι τυχερή που δεν έμπλεξες μαζί του γιατί θα έχανες το χρόνο σου.
Τώρα που ήρθε η Άνοιξη, άκου τα πουλάκια που κελαηδάνε και βγες έξω να βρεις αυτό που θα τραγουδήσει για σένα τον πιο όμορφο σκοπό. Α, και να του πεις και ένα
Keywords
Τυχαία Θέματα