Την πλήγωσα αλλά την αγαπώ και προσπαθώ να την κερδίσω. Πώς θα το κάνω;

Το Queen.gr κοντά στους αναγνώστες του

Το γράμμα του αναγνώστη

Ειμαι 33 εκεινη 30..εδω και εναν χρονο δεν ειμαστε μαζι...την αγαπω την λατρευω και δεν μπορω να ζησω μακρια τησ..στο παρελθον την ειχα πληγωσει...οχι με γυναικα αλλα με καποιεσ χαζες συμπεριφορες...οταν χωρισαμε την πιεσα τοσο πλυ που πλεον μονο οταν προσπαθω

να επικοινωνησω εγω μιλαμε...αυτον τον εναν χρονο μου εδιχνε οτι δεν με ηθελε αλλα απο την αλλη υπηρχαν και στιγμεσ που καταλαβαινα οτι κατι εχει μεσα τησ...ωστοσο εχει πει οτι εχει χαθει το ερωτικο αλλα υπηρχαν στιγμεσ που εψαχνε τη φιλη μου να μαθει τι κανω...σιγουρα ξερω οτι με ειχε δεδομενο...στο διαστημα αυτο εχασε τη μανα τησ απο την παλιο αρρωστεια και εγω εξακολουθουσα να πιεζω να ειμαστε μαζι πραγμα που εδειξε εγωισμο ενω δεν ειναι ετσι..ειναι αγαπη αληθινη και δεν ξερω πωσ μπορω να τη φερω πισω...μου ειπαν για αδιαφορια αλλα θεωρω οτι μετα απο εναν χρονο αυτο δεν θα πιασει...δεν μπορουσα ποτε να το κανω να φυγω απο μακρια τησ...ξερω οτι ειναι μονη τησ και οτι θελε να μεινει μονη τησ ομωσ εμενα μου λειεπει αφανταστα και καθε μερα που περνα νομιζω οτι θα με ξεχασει,σκεπτομενοσ το ρητο...ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται...τι να κανω?νοιωθω οτι δεν με αγαπαει,,μεχρι που εμαθε οτι με χτυπησε αμαξι και δεν πηρε εμενα παρα τη φιλη μου να δει αν ειμαι καλα,,και μεσα μου ξερω οτι δεν με πηρε επειδη αν το εκανε θα εμπαιρνα θαρροσ....δεν ξερω εχω τρελαθει!!!!!!!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Πραγματικά χαίρομαι όταν παίρνουμε γράμματα από ανδρικό κοινό. Μην το πάρεις περίεργα. Σε καμία περίπτωση δεν χαίρομαι με αυτό που περνάς. Δεν ξέρω τι να σου πω καθώς είναι αρκετά μπερδεμένο το κουβάρι και έχω εδώ μόνο τη δική σου πλευρά και όχι τη δική της.

Αρχικά μου λες ότι την πλήγωσες. Δεν έχει πάντα σημασία αν είναι γυναίκα ο λόγος ή όχι- να ξέρεις. Το πληγώνω, από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος το αναγνώρισες να ξέρει ότι δεν χάνει τη σημασία του με το λόγο. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πληγές. Ένας χρόνος, είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να πάρει κάποιος τις αποφάσεις του.

Ίσως δεν σου αρέσει αυτό που θα σου πω όμως η πίεση και γενικά το να εκβιάζουμε καταστάσεις δεν οδηγεί πουθενά. Μάλλον καταφέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Καμιά φορά ο έρωτας περνά, αλλά αν έχεις συναισθήματα για τον άλλον μπορεί κάτι να φαίνεται στα μάτια σου. Μπορεί αυτό που υποθέτεις ότι αισθάνεται εκείνη για σένα να είναι ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Προφανώς και όπως το λες- το να πάρει και να ρωτήσει δείχνει ενδιαφέρον ίσως και αγάπη αλλά μπορεί όντως να μην θέλει να είστε μαζί. Δυστυχώς δεν μπορούμε πάντα να είμαστε με αυτούς που αγαπάμε. Ίσως εκείνη πιστεύει πως αυτή η σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει.

Δεν ξέρω φίλε μου ειλικρινά πώς να την κάνεις να δείξει ενδιαφέρον. Αλλά δεν είμαι υπέρ των τεχνασμάτων γιατί χάνεται το πραγματικό νόημα.

Είναι δύσκολη περίοδος για εκείνη και ίσως δεν υπάρχει ψυχικό απόθεμα για να βγάλει από μέσα της και να δώσει σε έναν άλλο άνθρωπο ειδικά κάποιον που ίσως την πιέζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα