Τι ζώδιο είναι ο προϊστάμενός σου; Κέρδισέ τον με την δύναμη των άστρων!

Μάθε σε ποιο ζώδιο ανήκει και βρες το μυστικό για να έχεις πάντα την εύνοιά του

ΚΡΙΟΣ

Αν ο διευθυντής σου ανήκει στο ζώδιο του Κριού, τότε σίγουρα έχει την απαίτηση να θέλει όλες οι εργασίες να γίνονται σύμφωνα με τους δικούς του γρήγορους ρυθμούς. Μπορεί την μία στιγμή να φαίνεται ότι έχει φιλική διάθεση απέναντί στους εργαζόμενους του και να αφήνει περιθώρια για διαλείμματα και ψυχαγωγία, όταν όμως θέλει μία εργασία να τελειώσει εδώ και τώρα, το απαιτεί και το επιβάλλει με φωνές και τσαμπουκά.

Για να μπορείς να τα πας καλά μαζί με τον «προϊστάμενο Κριό», θα πρέπει να είσαι διαρκώς σε ετοιμότητα να λαμβάνεις γρήγορες αποφάσεις με δυναμισμό. Είναι απαραίτητο πάντα να ακολουθείς τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις σου και είναι εξίσου σημαντικό να παραδέχεσαι τα λάθη σου! Σαφώς ο διευθυντής Κριός, έχει την επιθυμία να βλέπει τον εργαζόμενό του να έχει ενθουσιασμό για τη δουλειά και να κάθεται οικειοθελώς παραπάνω ώρες στην εργασία του! Δείξε προσοχή, τις νευρικές στιγμές στη δουλειά, κατά τις οποίες θα παρεκτρέπεται σε φωνές και σε υπερβολικές απαιτήσεις. Εκείνες τις ώρες θα είναι καλύτερα για σένα να μην δώσεις και τόσο πολύ σημασία στα λόγια του !

ΤΑΥΡΟΣ

Η συνέπεια και η σταθερότητα είναι τα must της εργασιακής σου συμπεριφοράς, αν θέλεις ο προϊστάμενος Ταύρος, να είναι ευχαριστημένος με την δουλειά σου! Αν επιθυμείς να έχεις καλή εξέλιξη στη δουλειά σου, θα πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και φυσικά είναι απαραίτητο να τον πείσεις, ότι ο σκοπός σου είναι να αφοσιωθείς στην εργασία σου. Είναι επιβεβλημένο να διατηρείς τα ωράρια της εργασίας σου και να απουσιάζεις μόνο όταν είναι έκτακτη ανάγκη και εφόσον πρώτα έχεις ειδοποιήσει. Είναι λάτρης της λεπτομέρειας και είναι τελειομανής, προτιμά να του πεις ότι θα αργήσεις μία εργασία να την παραδώσεις, προκειμένου να την τελειοποιήσεις, παρά να του δώσεις το έργο σου ημιτελές. Στις διαφωνίες και στα προβλήματα που προκύπτουν στην δουλειά, μην προσπαθήσεις με τα επιχειρήματά σου, να του αποδείξεις ότι η δική σου πρόταση είναι και η πιο σωστή, γιατί πολύ απλά θα αποτύχεις. Παρουσίασε τις προτάσεις σου, χωρίς να πιέσεις ή να προσπαθήσεις να επιβάλεις την γνώμη σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
»
Διασκεδαστική, άνετη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή είναι η εργασία σου, αν ο διευθυντής σου ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων. Είτε είσαι στη δουλειά, είτε σε άδεια το τηλέφωνό σου χτυπά ακατάπαυστα από τον προϊστάμενό σου, για να κουβεντιάσει μαζί σου τα φλέγοντα ζητήματα της δουλειάς, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ησυχάσεις ούτε στιγμή. Πολλές φορές μπορεί να σου μεταδίδει το άγχος του ή να σου κάνει το κεφάλι σου «καζάνι», από την πολυλογία του αλλά και από τις πολλές πληροφορίες που σου δίνει. Μην παραξενευτείς αν κάποιες στιγμές τον δεις να εξαγριώνεται και να φωνάζει και μετά από λίγα λεπτά να ακούγονται τραγούδια μέσα από το γραφείο του, είναι κυκλοθυμικός! Για να τα πας καλά μαζί του, αρκεί να έχεις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες, να τεκμηριώνεις με επιχειρήματα
Keywords
Τυχαία Θέματα