Τί συμβαίνει με το δέρμα της Kim Kardashian;

Mήπως η reality star υποφέρει από δερματική πάθηση;

Mπορεί να την έχουμε συνηθίσει λαμπερή, εντυπωσιακή και απαστράπτουσα, αλλά χωρίς τα επώνυμα ρούχα και τους τόνους make up πάνω της, η εικόνα της απέχει έτη φωτός από αυτό που βλέπουμε στα περιοδικά και την τηλεόραση.

O λόγος για την reality star Kim Kardashian την οποία τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός, τυχαία σίγουρα, εντελώς αμακιγιάριστη και αχτένιστη να κάνει τα ψώνια της στο Miami.

Η σύντροφος του Kanye West, μπορεί να φημίζεται για την εμφάνιση και κυρίως τα ζουμερά σωματικά της προσόντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Χλωμή, με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και το δέρμα της σε πολύ κακή κατάσταση, δικαίως προκάλεσε την έκπληξη και τα ερωτηματικά στον κόσμο.

Η εμφάνιση αυτή επανέφερε στο προσκήνιο και κάποιες παλαιότερες φήμες, ότι η Kim πάσχει από ψωρίαση. Αν κρίνουμε πάντως από την κατάσταση του δέρματός της οι φήμες πολύ πιθανό και να είναι αληθινές. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να είναι απλώς εξαντλημένη μιας και τον τελευταίο καιρό είναι πολύ απασχολημένη με την προώθηση της νέας της σειράς Kardashian Kollection, την οποία έχει δημιουργήσει από κοινού με τις δύο της αδερφές.

Ιδού η τρανή απόδειξη ότι ακόμα και οι stars υποφέρουν από μικρά καθημερινά προβλήματα όπως κι εμείς...

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Ποια διάσημη κυρία είχε ένα μικρό «ατύχημα»;

Τώρα και κάλτσες δια χειρός Kardashian

Keywords
Τυχαία Θέματα