Τι νυφικό φόρεσε η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας στο γάμο της το Σάββατο;

Με καλεσμένους πλήθος μελών βασιλικών οικογενειών η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας παντρεύτηκε στη Στοκχόλμη το Σάββατο φορώντας ένα ειδικά ραμμένο για εκείνη νυφικό.

Η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του βασιλικού παλατιού στη Στοκχόλμη το Σάββατο τον σύντροφό της Christopher O'Neill, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Το νυφικό της επιμελήθηκε ο σχεδιαστής Valentino

, που παρόλο που έχει «συνταξιοδοτηθεί» αναλαμβάνει ελάχιστες δουλειές και έχει μια τάση στα διάσημα νυφικά (έχει σχεδιάσει στο παρελθόν εκείνα της Jacqueline Ωνάση, της βασίλισσας Maxima της Ολλανδίας, της πριγκίπισσα Μαρί-Σαντάλ και της Anne Hathaway). Παρόλο που η τιμή του νυφικού δεν διέρρευσε ποτέ εκδόθηκε ένα δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο το νυφικό δημιουργήθηκε από μεταξένια οργάντζα με απλικαρισμένες στρώσεις ιβουάρ Chantilly δαντέλας. Η μέση τονίστηκε με μικρές κάθετες πιέτες που ανοίγουν και απλώνονται σε μια φούστα με 4 μέτρα ούρα. Το πέπλο είχε 6 μέτρα μήκος και είναι και αυτό από μεταξωτή οργάντζα με δαντελένια απλικαρισμένα λουλούδια, ενώ η βασιλική τιάρα διακοσμήθηκε με φρέσκα άνθη πορτοκαλιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα