Τι κρύβεται πίσω από το πονηρό χαμόγελο της Lana del Rey;

15:56 2/2/2012 - Πηγή: Queen.gr

H pop που χαμογελά σαρδόνια στους επικριτές της.

Η Lana del Rey είναι το κορίτσι που όλοι αγαπάνε να σχολιάζουν. Από YouTube sensation με τα παλιακά video τύπου Video Games

που έκανε μόνη της και είχαν εκατομμύρια hits και την υπογραφή της από μεγάλη δισκογραφική μέχρι το video υπερπαραγωγή του single, Born to Die, τις συγκρίσεις με την Ελένη Βιτάλη και την κακή, live εμφάνιση της στο Saturday Night Live, δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να έχει στοιχειώδη γνώση της pop culture και να μην έχει ακούσει το όνομα της.

Το indie αυτό κορίτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα κυκλοφόρησε παγκόσμια το album της «Born to die» και οι κακεντρεχείς είχαν σπεύσει να προβλέψουν ότι hype γύρω από τη Lana θα μείνει στη σφαίρα του κουτσομπολιού και δεν θα ερμηνευτεί σε πωλήσεις ακόμα και αν όλα τα περιοδικά την κυνηγάνε για ένα εξώφυλλο. Τελικά οι φανατικοί της Lana del Rey αποδείχτηκαν πολύ περισσότεροι από τους haters καθώς την πρώτη μέρα η Lana σκαρφάλωσε στην κορυφή των chart σε 14 χωρών μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Η.Π.Α και η Πορτογαλία. Έτσι όχι μόνο χαρούμενη είναι η Lana που έσπευσε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της στο Facebook και να τρίψει την επιτυχία της στα μούτρα κάποιων μουσικοκριτικών που την έθαψαν, αλλά βγήκε από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι με το πλέον σαρδόνιο χαμόγελο, γιατί ξέρει ότι το 2012 της ανήκει.

Κριτική για το album θα γράψουμε αναλυτικά αργότερα, αλλά προσωρινά να σας πούμε ότι πιο αισθησιακά, επικά και μελοδραματικά τραγούδια έχουμε πολύ καιρό και αξίζει να αγοράσετε και εσείς το cd (στη deluxe έκδοση ακόμα καλύτερα γιατί έχει τρία τραγούδια παραπάνω) γιατί η Lana θα γίνει σε χρόνο dt η νέα σας μουσική εμμονή.

info: Το album της Lana del Rey "Born to die" κυκλοφορεί από τη Universal Music

Keywords
Τυχαία Θέματα