Τι είπε η Jennifer Aniston για τον αρραβώνα Jolie-Pitt (Μέρος 3)

Δηλώσεων συνέχεια...

Το People Magazine υποστήριξε ότι η Jennifer είναι πολύ χαρούμενη για τον αρραβώνα του ex Brad Pitt, το Ε! News ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου το θέμα, το Enquire ότι μόλις έμαθε τα νέα κατέρρευσε, τώρα ήρθε και η σειρά του Us Weekly να δώσει τη δική του

εκδοχή σχετικά με την αντίδραση της Jennifer Aniston στο άκουσμα του αρραβώνα του Brad Pitt και της Angelina Jolie.

Εκτελώντας ενίοτε και χρέη εκπρόσωπου τύπου της star των «Friends», καθώς το χρησιμοποιεί ως μέσο για να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει φήμες, όπως έκανε πρόσφατα σχετικά με τον φημολογούμενο γάμο της με τον Justin Theroux στην Κρήτη, το γνωστό έντυπο, φιλοξενεί δηλώσεις στενού της φίλου.

« Έχει κουραστεί να ανακατεύουν το όνομά της σε ότι έχει να κάνει με το ζεύγος Jolie-Pitt. Το μόνο που θέλει είναι να προχωρήσει τη ζωή της». Ενώ σχετικά με την πρώην αντίζηλό της: « Θεωρεί ότι η Angelina είναι τόσο δυναμική που πραγματικά θα καταφέρει να φέρει με τα νερά της τον επίσης δυναμικό και ελεύθερο πνεύμα Brad».

Σχετικά με την τωρινή σχέση της Jennifer με τον επίσης ηθοποιό Justin Theroux, ο φίλος της αναφέρει: « Είναι πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του. Μάλιστα, είχα να τη δω τόσο χαρούμενη πολλά χρόνια. Όλα πια ανήκουν στο παρελθόν».

Φαίνεται πως η αγαπημένη μας Jen, μετά από έναν αρραβώνα και έξι παιδιά, μάλλον πήρε απόφαση ότι ο Brad δε σκοπεύει να επιστρέψει ξανά σε εκείνη. Ελπίζουμε να είναι αλήθεια...

Keywords
Τυχαία Θέματα