Τα βήματα των καλοσχηματισμένων φρυδιών

08:11 3/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Φτιάξτε τα φρύδια σας μόνες σας ακολουθώντας κάποια βήματα.

Αρχικά αφήστε τα να μεγαλώσουν λίγο, συνεχίστε να τα καθαρίζετε ανάμεσα τους, στη μέση του τόξου και λίγο στην άκρη, αλλά αφήστε λίγο παραπάνω από ότι συνηθίζετε ώστε να «παχύνουν».

Γεμίστε με μία σκιά πιο ανοιχτή από τα φρύδια, πρώτα ολόκληρο το φρύδι γιατί είναι πιο εύκολο να περάσετε από το ένα σχήμα στο άλλο. Όταν φτάσετε στο σημείο να βγάλετε τη σκιά και να διαμορφώσετε το σχήμα στις τρίχες του φρυδιού που έχουν φτάσει στο ποθητό επίπεδο, θα είναι πλέον πολύ «δικό σας» το σχήμα. Σκεφτείτε το σαν ένα μολύβι χειλιών που

δίνει σχήμα στα χείλη για να γεμίσει στη συνέχεια με το κραγιόν.

Χρησιμοποιήστε σκιά ή μολύβι φρυδιών ανάλογα με το τι σας βολεύει και σας εξυπηρετεί. Δεν έχει σημασία. Και με τα δύο το αποτέλεσμα που μπορείτε να πετύχετε είναι το ίδιο. Η διαφορά γίνεται με το να χρησιμοποιείτε προϊόντα που είναι φτιαγμένα ειδικά για τα φρύδια. Δεν πρέπει να είναι πολύ «κερωμένο» το μολύβι ή να χρησιμοπιήσετε μία πούδρα με shimmer. Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ένα απαλό φυσικό, ματ τελείωμα που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα σας. Κάντε σωστή επιλογή έχοντας όλα αυτά κατά νου.

Keywords
Τυχαία Θέματα