Τα πιο όμορφα μηνύματα αγάπης τυπώνονται στα λουλούδια

Χαρίστε στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου τα πιο ξεχωριστά μπουκέτα.

Αν ο καλός σας δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματα του και κάθε χρονιά σας δίνει την ίδια βαρετή κάρτα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, έχετε τη δυνατότητα φέτος να του πετάξετε έγκαιρα κάποια υπονοούμενα για το πως μπορεί να εκφράσει τα όσα ελπίζετε ότι νιώθει για εσάς με

τον πιο ξεχωριστό και όμορφο τρόπο.

Αν απορείτε ποιος είναι αυτός, θα βρείτε την απάντηση στα λουλούδια του Ellie's Speaking Roses. Τα φρέσκα και ζωντανά τυπωμένα τριαντάφυλλα και λουλούδια μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε μήνυμα αγάπης, φωτογραφία και λογότυπο και να μεταμορφωθούν στο πιο ρομαντικό δώρο του κόσμου, ένα ωραίο μπουκέτο.

Η εκτύπωση πάνω στο φρέσκο άνθος γίνεται με μία ειδική μέθοδο που διατηρεί το λουλούδι ανέπαφο, έχει τη σφραγίδα γνησιότητας, Speaking Roses U.S.A (καθώς έχει κερδίσει πολλά παγκόσμια βραβεία) και στην Ελλάδα γίνεται αποκλειστικά στο Ellie's Speaking Roses στα Βριλήσσια.

Τα άνθη αυτά είναι τόσο ωραία που και να μην σας τα προσφέρει ο σύντροφος σας, να θυμάστε ότι οι προοδευτικές γυναίκες δεν έχουν κανένα κόμπλεξ να πάρουν οι ίδιες τα ηνία της σχέσης και να στείλουν εκείνες λουλούδια στους συντρόφους τους. Θα είναι σίγουρα μία ευχάριστη έκπληξη.

Αν θέλετε λοιπόν να παραγγείλετε τα αυθεντικά και πρωτότυπα μπουκέτα με τα προσωπικά μηνύματα δεν έχετε παρά να πάτε μέχρι τα Ellie's Speaking Roses ή να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου καθώς η αποστολή γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Tip: Αν θέλετε να κάνετε δώρο ένα μπουκέτο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου του Ellie's Speaking Roses πρέπει να τα παραγγείλετε μέχρι τη Δευτέρα 13/02 στις 12 το μεσημέρι για να προλάβουν να ετοιμαστούν τα λουλούδια σας.

Info:
Ellie's Speaking Roses
Λεωφόρος Αναπαύσεως 30, Βριλήσσια 15235
2106136193 - 6941655278

Keywords
Τυχαία Θέματα