Τα πιο in βραχιόλια της καλοκαιρινής σεζόν!

Θα δώσουν ένα stylish twist στο look σου με μία κίνηση

Για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας αυτή τη σεζόν, ίσως το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ογκώδες βραχιόλι! Μη διστάσετε να τολμήσετε φορώντας ένα μεγάλο statement κόσμημα με έθνικ ή ροκ στοιχεία.

Επιλέξτε ό,τι σας αρέσει περισσότερο, αλλά μην ξεχάσετε τον βασικό κανόνα: Όσα περισσότερα φορεμένα μαζί, τόσο το καλύτερο!

Οι οίκοι Fendi και Balenciaga,

Hermès, Yves Saint Laurent και Balmain παρουσίασαν βραχιόλια σε χρυσό, μεγάλα ξύλινα κομμάτια, καθώς και μεταλλικά βραχιόλια με σμάλτο.

Δεν έλλειψαν από το παιχνίδι των αξεσουάρ τα μεγάλα labels των  Donna Karan και Chanel προτείνοντας πολύ μεγάλα ξύλινα σχέδια και κοσμήματα διακοσμημένα με περίτεχνες πέτρες και καρφιά, ενώ την παιχνιδιάρικη διάθεσή του ανέδειξε και ο Giambattista Valli.

Τα στυλ που βλέπουμε να λανσάρονται στα μεγαλύτερα blogs και επί των χεριών των μοδάτων celebrities είναι κυρίως τα δερμάτινα περικάρπια σκέτα ή διακοσμημένα με τρουκς, τα ξύλινα βραχιόλια με πέτρες και μεταλλικές λεπτομέρειες- τα έθνικ πολύχρωμα που μοιάζουν κεντημένα με μέταλλο και φυσικά τα σφυρήλατα και τα επικαλυμμένα με σμάλτο.

Ρίξαμε μία ματιά στα top selling κομμάτια αυτών των ημερών στο internet και όχι μόνο, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και καταλήξαμε σε κάποιοες επιλογές που εύκολα και με μία κίνηση θα δώσουν την καλοκαιρινή stylish γεύση που λείπει από το look σας.

Ρίξτε μια ματιά στο photo gallery και ίσως βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

-Επίχρυσο, σφυρήλατο από το Miss Selfridge

-Επικαλυμμένο με σμάλτο σε παστέλ απόχρωση από το Aldo

-Έθνικ ασπρόμαυρο με πέτρα και μεταλλικά details από το Fullah Sugah

-Δερμάτινο με λωρίδες διακοσμημένο με χρυσά τρουκ Linea Pelle από το Zappos

-Ξύλινο με έθνικ σχέδιο από το Fullah Sugah

-Μαύρο δερμάτινο περικάρπιο με φερμουάρ και studs Versace

-Πλαστικό χρωματιστό με μεταλλική σκαλιστή λεπτομέρεια και χάντρες από το Fullah Sugah που θα βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα