Στους δύο τρίτος φυσικά και χωρεί

Η δική μου εκδοχή της ταινίας «Εραστές του Καλοκαιριού» με σκηνικό, όμως, την Εύβοια αντί για τη Σαντορίνη.

Πριν από μερικά χρόνια βρεθήκαμε με τον άντρα μου, Νίκο, να παραθερίζουμε σε ένα χωριό της Εύβοιας, όπου η παιδική μου φίλη Μαρία έχει το εξοχικό της. Έχω την εντύπωση πως πάντα του άρεσε και γι' αυτό αποφάσισε να έρθει και για τις τρεις εβδομάδες μαζί μας. Στην αρχή, ο χρόνος κυλούσε χαλαρά, με μπάνια, ουζάκι και βόλτες.

Μια ερωτική διάθεση πλανιόταν συνεχώς ανάμεσα στους τρεις μας, με το Νίκο να πετάει σεξουαλικά υπονοούμενα και σπόντες και στις δύο. Η Μαρία απολάμβανε το

φλερτ του Νίκου και εγώ έπιανα τον εαυτό μου όχι μόνο να μη ζηλεύει, αλλά αντίθετα να ερεθίζεται. Κάποια στιγμή τη δεύτερη εβδομάδα, πήγαμε σε μια ερημική παραλία, όπου μιας και δεν υπήρχε ψυχή, πετάξαμε τα μαγιό μας και κάναμε γυμνισμό. Παρέα με το ουζάκι μας, αρχίσαμε τα παιχνίδια, μέχρι που ο Νίκος ζήτησε να μας φωτογραφίσει.

Πολύ σύντομα η κατάσταση είχε ξεφύγει, καθώς η Μαρία κι εγώ ποζάραμε σαν μοντέλα σηκώνοντας τη λίμπιντο του Νίκου στα ύψη. Χωρίς πολλά λόγια, ο Νίκος μου έδωσε να καταλάβω πως τη θέλει. Στάθηκε μπροστά της και αυτοϊκανοποιήθηκε, «τελειώνοντας» πάνω της. Μεθυσμένη την πλησίασα και άρχισα να τη φιλάω και να τη γλύφω παντού. Αργά το απόγευμα επιστρέψαμε στο σπίτι και μπήκα για μπάνιο. Όταν ο Νίκος μπήκε με τη σειρά του, πήγα στο δωμάτιο της Μαρίας για να της ζητήσω συγνώμη.

Τη βρήκα ολόγυμνη στο κρεβάτι και κάθισα στα πόδια της ξεκινώντας την απολογία μου. Και πριν καλά καλά καταλάβω τι γίνεται, η Μαρία χύμηξε πάνω μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Μέσα σε λίγα λεπτά βρεθήκαμε να κάνουμε έρωτα, όταν αντιλήφθηκα στο δωμάτιο το Νίκο. Μου έβγαλε το εσώρουχο και μπήκε κι αυτός στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα, νομίζω πως κάποια στιγμή τους είδα να κάνουν έρωτα, αλλά δεν με ενδιέφερε ποιος ήταν δίπλα μου και τι έκανε. Τις επόμενες ημέρες κανένας μας δεν έκανε τίποτα σε κανέναν άλλον, αφού ήταν σαν να είχαμε κατακτήσει την κορυφή. Η επιστροφή στην Αθήνα ήταν σίγουρα μια ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα.

Ελένη, 36 ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα