Στα πράσα

22:17 4/7/2012 - Πηγή: Queen.gr

Όταν η συγκάτοικος κατά λάθος τα βλέπει όλα.

Η δική μου ιστορία είμαι σίγουρη ότι έχει συμβεί σε πολλούς, με κάποιες παραλλαγές βέβαια. Έχω χωρίσει από το χειμώνα και από τότε δεν έχω βρει κάποιον που να με ελκύει σεξουαλικά. Πριν από λίγο καιρό όμως γνώρισα τον Ηλία που αμέσως μου έκανε «κλικ».

Μετά το δεύτερο ραντεβού, καταλήξαμε στο σπίτι μου για ποτό και ερωτοτροπίες. Για να μην τα πολυλογώ, όταν άρχισαν τα φιλιά, από το μυαλό μας δεν πέρασε καν η ιδέα να πάμε στο δωμάτιό μου. Όλη νύχτα έγινε ένα μακελειό, με εμένα να τον πετάω στους καναπέδες, να με δένει με τη ζώνη στην εσωτερική

σκάλα, να κάνουμε σεξ στο τραπεζάκι του σαλονιού, στα σκαμπό, στο χαλί, στο σκρίνιο, σε κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος. Το πρωί μας βρήκε κατάκοπους στον καναπέ, έτοιμους να δηλώσουμε παραίτηση από τη δουλειά μας. Ο Ηλίας έφυγε και εγώ πήγα για έναν μονόωρο ύπνο στο κρεβάτι μου.

Όταν ξύπνησα, βρήκα τη συγκάτοικό μου να πίνει τον καφέ της στην κουζίνα και να με κοιτάζει έντρομη. «Τι έχεις;» τη ρώτησα. «Διψούσα και πήγα για να πιω νερό» μου απάντησε. «Ωραία. Και;» την ξαναρώτησα. «Χθες βράδυ» μου απάντησε με ύφος ακόμη πιο τρομοκρατημένο. Το σαλόνι είναι στο δρόμο για την κουζίνα, σκέφτηκα. Και η πόρτα του σαλονιού ήταν ορθάνοιχτη. Χμμμ... Η συγκάτοικος τα είχε δει κυριολεκτικά όλα!

Χριστίνα, 27

Keywords
Τυχαία Θέματα