Σπάνιες φωτογραφίες της Αλίκης λίγο πριν πεθάνει, από το προσωπικό αρχείο αναγνώστριας του Queen

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη λατρεμένη ηθοποιό

Η αγάπη του κόσμου προς την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν και συνεχίζει να είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οι θαυμαστές πολλοί και μία από αυτούς, αποφάσισε να μας στείλει σπάνιες φωτογραφίες από τους τελευταίους μήνες ζωής της Αλίκης. Εμείς φυσικά, αγαπάμε να δημοσιεύουμε ό,τι μας στέλνουν οι αναγνώστες μας και στη photogallery μπορείτε να δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της φίλης αναγνώστριας.


Αυτό είναι το γράμμα της φίλης μας, η οποία μας εξηγεί τις φωτογραφίες:

«Πρόκειται για φωτογραφίες

της αγαπημένης Αλίκης το 1996, τη χρονιά που έφυγε δηλαδή από τη ζωή, από το προσωπικό μου αρχείο. Σπάνιες φωτογραφίες που δεν έχει δει ο κόσμος και πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον μια τέτοια δημοσίευση. Όλες αυτές οι αδημοσίευτες φωτογραφίες είναι ντοκουμέντα μιας Αλίκης πανέμορφης και αστραφτερής, λίγους μόνο μήνες πριν φύγει από κοντά μας. Η μόνη φωτογραφία που είναι από το 1995 είναι αυτή με τη Μαλβίνα στο βιβλιοπωλείο Σαββάλας τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς. Στις φωτογραφίες που η Αλίκη φοράει ένα λευκό φόρεμα, είναι από την τελευταία της παράσταση, την πασίγνωστη σε όλους Μελωδία της Ευτυχίας, στη Θεσσαλονίκη, στις 28 Απριλίου 1996. Στις επόμενες φωτογραφίες που η όμορφη ηθοποιός μας φοράει γυαλιά ηλίου, είναι από το ταξίδι της αναχωρώντας για Αμερική, για να κάνει τις εξετάσεις της»

Ευχαριστούμε πολύ την αναγνώστρια για το ενδιαφέρον και το υπέροχο αυτό θέμα, και φυσικά περιμένουμε τα mail όλων σας με ό,τι θέλετε να συνεισφέρετε στη θεματολογία του Queen.gr!

Keywords
Τυχαία Θέματα