Σεξουαλική απογείωση από το πουθενά

Γιατί το καλό σεξ έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Μόλις γύρισα από τις διακοπές στην Ιθάκη και αισθάνομαι αρκετά ανανεωμένη. Πέρασα τρεις μέρες πίνοντας, τρώγοντας και βλέποντας καλούς φίλους και συγγενείς που είχα καιρό να δω. Γενικά, κάθε φορά που πάω στο νησί είμαι κυρία και δεν ξεφεύγω φλερτάροντας ή κάνοντας σεξ από δω κι από κει. Το αντίθετο, όλοι με πειράζουν λέγοντας πως έχω κάποιο πρόβλημα, αφού είμαι η μόνη στην παρέα που δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα με κανέναν. Την τελευταία φορά όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Κυριολεκτικά μερικές ώρες πριν φύγω, έπιασα τον εαυτό μου να φλερτάρει με έναν παντελώς άγνωστο σε μια ταβέρνα. Αυτό δεν είναι κάτι περίεργο, το περίεργο όμως είναι ότι ο τύπος δεν είχε γενικά καμία σχέση με τα δικά μου γούστα. Γενικά οι άντρες με τους οποίους ασχολούμαι είναι πολύ όμορφοι, με ωραία σώματα, μύες και γενικά ανταποκρίνονται σε κάποια αισθητικά πρότυπα.

Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν καραφλός (εννοώ με τα μισά μαλλιά να λείπουν, γιατί αν τα είχε ξυρίσει όλα δεν θα υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα) και με μια κοιλιά που εισέβαλλε ανάμεσά μας σαν τρίτος άνθρωπος.

Πραγματικά αναρωτιέμαι ακόμα και τώρα τι σκεφτόμουν όταν αποφάσισα να ξεμοναχιαστώ μαζί του σε μια βάρκα για να κάνουμε, όμως, το πιο συγκλονιστικό σεξ της –μέχρι τώρα- χρονιάς! Ο γοητευτικός καραφλός με τη μπάκα ήταν τελικά εκπληκτικός εραστής με τη μία (που συνήθως θέλει χρόνο για να αποκαλέσεις κάποιον καλό εραστή) και σκέφτομαι να τον ξαναδώ τώρα που γύρισα στην Αθήνα... Λίγοι κοιλιακοί κι ένα ξυράφι και το πρόβλημα λύθηκε!

Κική, 27

Keywords
Τυχαία Θέματα