Σεμινάρια Τέχνης, Χειροτεχνίας και Yoga στο Θησείο

16:32 8/9/2012 - Πηγή: Queen.gr

Το LU Creative Studio θα ξυπνήσει τον καλλιτέχνη μέσα σας!

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, αλλά το LU Creative Studio, έχει και φέτος πολλές προτάσεις για να διατηρήσουμε τη διάθεση ανεβασμένη. Ποικιλία σεμιναρίων σε διάφορους τομείς τέχνης & χειροτεχνίας, που απευθύνονται

σε ερασιτέχνες δημιουργούς αλλά και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβρη, στο πανέμορφο νεοκλασικό στο Θησείο.

Μπορείτε να συμμετέχετε σε σταθερούς κύκλους, διάρκειας 5 έως 10 εβδομάδων, ή να παρακολουθήσετε ταχύρυθμα σεμινάρια εξειδίκευσης σε συγκεκριμένους τομείς που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα. Τα θέματα των σταθερών κύκλων συμπεριλαμβάνουν δημιουργικό κόσμημα, αξεσουάρ-βελονάκι, τεχνική macramé, ραπτική-ρούχο, καλλιτεχνική φωτογραφία και ζωγραφική.

Φέτος επίσης θα ξεκινήσουν και συστηματικές συναντήσεις Hatha Yoga για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη σωματική τους κατάσταση, ενώ παράλληλα να διατηρήσουν την ψυχική ηρεμία που απέκτησαν στις διακοπές, ούτως ώστε να είναι πιο δημιουργικοί σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Πιο αναλυτικά, οι θεματικοί τομείς και τα σεμινάρια:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ
Απευθύνεται σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να αποκτήσουν γερές βάσεις γύρω από την κατασκευή άρτιων και πρωτότυπων κοσμημάτων, αλλά και σε χειροτέχνες που έχουν ασχοληθεί ήδη με το κόσμημα και επιθυμούν να εμβαθύνουν σε συγκεκριμένες τεχνικές και να πειραματιστούν με διαφορετικά υλικά.

Το σεμινάριο των αρχαρίων ξεκινά με την εξοικείωση των μαθητών με εργαλεία ,υλικά και τεχνικές. Έχοντας αποκτήσει γερές βάσεις ,συνεχίζουμε το δημιουργικό μας ταξίδι μαθαίνοντας να πλέκουμε σύρμα σε εντυπωσιακά δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με πέτρες, εξοικειωνόμαστε με την κελτικη τεχνική chain maille ,πειραματιζόμαστε με την πλαστικότητα του χαρτοπολτού κ.α. Ξεπερνάμε μαζί τεχνικές δυσκολίες, χαλαρώνουμε δημιουργικά και αναπτύσσουμε την αισθητική και τη φαντασία μας.

Στον προχωρημένο κύκλο η θεματολογία εξελίσσεται σε πιο εξειδικευμένες τεχνικές όπως το δέσιμο μαργαριταριών, το χυτό κόσμημα, την κατασκευή χειροποίητων κουμπωμάτων και γάντζων με σύρμα, την τεχνική chain maille ,το δέσιμο πέτρας με βελονάκι και σύρμα κ.α.
Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα μαθημάτων αργυροχρυσοχοΐας σε μικρές ομάδες (2 ατόμων), κατόπιν ειδικής συνεννόησης!

Κόσμημα Αρχαρίων: Τρίτη 18.00-20.00 (6 συναντήσεις, έναρξη 2/10)
Κόσμημα Προχωρημένων: Τετάρτη 18.00-20.00 (6 συναντήσεις, έναρξη 3/10)
Κόστος: 120ευρώ+φπα
ΑΞΕΣΟΥΑΡ-ΒΕΛΟΝΑΚΙ
Στο σεμινάριο αυτό μαθαίνουμε τα μυστικά και τις τεχνικές της παραδοσιακής τέχνης πλεξίματος με βελονάκι σε συνδυασμό με ύφασμα, μεταφέροντας την στο σήμερα, για να δημιουργήσουμε χειροποίητα αξεσουάρ όπως τσαντάκια, πορτοφολάκια, ζώνες και κοσμήματα.

Ημέρα & Ώρα: Δευτέρα 20.00-22.00 (5 συναντήσεις, έναρξη 1/10)
Κόστος: 100ευρώ+φπα

ΤΕΧΝΙΚΗ MACRAME
Η αρχαία τεχνική των καλλιτεχνικών δεσιμάτων έχει
Keywords
Αναζητήσεις
daxtilidi me nomisma chain mail, seminaria thiseio
Τυχαία Θέματα