Πριν από ένα χρόνο μου έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον... μου κάνει συνεχώς like αλλά δεν μου μιλάει καν!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας....
Είμαι 16 χρονών και πάω πρώτη λυκείου. Πέρυσι γνώρισα ένα παιδί... Πηγαίναμε στην ίδια ταξη. Συνέχεια ασχολούταν μαζί μου ... με πείραζε συνέχεια, μου μιλούσε, με κοιτούσε.... και συνέχεια ερχόταν όλο και πιο κοντά μου. Στην αρχή σκεφτόμουν οτι μπορει να με έβλεπε μόνο φιλικά αλλα κάποια στιγμή ο φιλος του άρχισε να πετάει κατι σπόντες γι αυτό το θεμα

, τότε άρχισα να το σκέφτομαι συνέχεια, αρχισε να μ αρέσει όλο και πιο πολύ. Ετσι τον πλησίαζα και εγώ πιο πολυ. Αλλα όσο τον πλησίαζα τόσο πιο πολύ απομακρυνόταν. Φέτος με κοιτάει και πάλι συνέχεια αλλά δεν μου μιλάει καθόλου πια :/Από την άλλη παρόλο που δεν μου μιλάει με έκανε αντ στο φεισμπουκ και άρχισε να μου κανει λαικς.... Ξερω οτι ίσως να μην σημαινει τιποτα αυτο αλλα οκ! Εν το μεταξύ έμαθα ότι πριν απ' όλα αυτα γουσταρε μια αλλη κοπέλα με την οποία τωρα τους βλέπω συνεχεια μαζι.... Μ' εχει μπερδεψει πάρα πολυ ... Δεν ξερω τι να κάνω. Δεν γίνεται να ήμουν τοσο λάθος και να μην ένιωθε τιποτα . Το θέμα είναι οτι έχω φάει τρελο κόλλημα μαζι του .... Αν μπορειτε να μου πείτε τι θα μπορούσα να κάνω με αυτό το θέμα θα το εκτιμούσα πάρα πολυ!!!!
Ευχαριστώ παρα πολύ για το χρόνο σας!!!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε, είσαι μόλις 16, όπως κι εκείνος και το θέμα είναι ότι δεν έχετε πείρα σε συναισθηματικά θέματα, άρα δεν μπορείτε να αξιολογήσετε συμπεριφορές που για τους ενήληκες από ένα σημείο και μετά είναι ξεκάθαρες. Από τη μία έχουμε εσένα που είσαι κορίτσι και το μυαλό κολλά σε ένα θέμα δημιουργώντας όλη αυτή την αίσθηση του έρωτα και από την άλλη εκείνον, ένα αγόρι που ίσως δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ενθουσιασμό από το πραγματικό ενδιαφέρον.

Και σε αυτές τις ηλικίες όμως τα πράγματα μπορούν να είναι ξεκάθαρα αρκεί να μένουμε στα γεγονότα. Όταν θέλουμε κάτι ή κάποιον και πέρνουμε το πράσινο φως, ο μόνος λόγος για να μην ... αρπάξουμε την ευκαιρία είναι ίσως το ότι δεν το θέλουμε τόσο. Μπορεί να του αρέσεις, στα όρια του φλερτ αλλά όχι για κάτι παραπάνω. Ίσως η προτεραιότητά του είναι η άλλη κοπέλα (δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αν δεν τσακωθήκατε γιατί να απομακρυνθεί όταν εκδήλωσες ενδιαφέρον; Δεν έχει λογική...). Εσύ δεν είναι σωστό να συναγωνιστείς κάποια άλλη ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι πως φέρεται σε εσένα, όχι σε κάποια άλλη και το θέμα είναι πως δεν έχει κάνει κάποια κίνηση τώρα.

Το ότι σε κοιτάει αλλά δεν σου μιλάει είναι παιδιάστικο όπως και τα like στο facebook. Αυτά είναι λεπτομέρειες και πράγματα στα οποία δεν θα έπρεπε να βασίζεται κανείς παρά μόνο στην ανθρώπινη face to face επαφή. Το facebook δεν μπορεί να υποκαταστήσει την πραγματική επικοινωνία... Ίσως βέβαια προσπαθεί να αφήσει υπονοούμενο ότι του αρέσεις αλλά δεν φαίνεται πρόθυμος να εκδηώσει κάτι παραπάνω. Από τη στιγμή που δεν σου έχει πει εκείνος κάτι ξεκάθαρα οι σπόντες του φίλου δεν σημαίνουν τίποτα και η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να βγάλεις ξεκάθαρο συμπέρασμα.

Τι να σου π

Keywords
Τυχαία Θέματα