Πόσα χρήματα θα πρέπει να ξοδέψετε για γαμήλιο δώρο;

Θέλει φαντασία και όχι υπέρογκα ποσά...

Eίστε καλεσμένη σε γάμο και αυτό που κυρίως σας απασχολεί είναι το δώρο που θα κάνετε στο ζευγάρι; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος προβληματισμού και άγχους. Άλλωστε όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και κανένας δε θα περιμένει από εσάς να κάνετε ένα δώρο αντάξιο της τιμής και της πολυτέλειας του παρελθόντος.

Το σημαντικότερο όλων είναι φυσικά η σχέση που διατηρείτε με το ζευγάρι. Και δεν εννοούμε να παντρεύεται κάποιο άτομο από το πολύ στενό οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς το πιθανότερο είναι να έχετε ήδη φροντίσει να

πάρετε δώρο. Στην περίπτωση φυσικά που οι μελλόνυμφοι, είναι πολύ καλοί σας φίλοι ή κάποιος αγαπημένος ξάδερφος, το δώρο θα πρέπει να είναι πιο ιδιαίτερο και προσεγμένο χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει και ακριβό.

Υπάρχουν αμέτρητα μαγαζιά με είδη δώρων τα οποία έχουν καταπληκτικές τιμές και πρωτότυπα και πρακτικά σχέδια. Το σημαντικότερο είναι αυτό που θα διαλέξετε να το έχετε διαλέξει με μεράκι και να ξέρετε ότι σίγουρα θα αρέσει στο ζευγάρι. Γιατί όχι βέβαια, εφόσον οι σχέσεις σας είναι στενές, να ρώτησετε τι είναι αυτό που χρειάζονται περισσότερο. Έτσι και το δώρο που θα τους κάνετε θα τους αρέσει και θα τους φανεί χρήσιμο.

Στην περίπτωση που με τους μελλόνυμφους δεν έχετε και ιδιαίτερη σχέση, το δώρο που θα τους κάνετε είναι απολύτως λογικό να μη σας απασχολεί και ιδιαίτερα. Ούτε η τιμή του αλλά ούτε και τι θα είναι αυτό.

Ξεχάστε όλα τα παραπανω στην περίπτωση που υπάρχει λίστα γάμου. Κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια και το σοφότερο είναι να μείνετε πιστή σε αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα