Πως πέρασα, κυρία, το Σαββατοκύριακο 2

Βλέποντας τηλεόραση, το πέρασα το ΣΚ μου κυρία! Με το σεβντά της Ρίας Αντωνίου και τι βαθμό της βάζουν που χορεύει στην Ιταλία από τη μια και τα λιφτ της Πηλιχού από την άλλη, την έβγαλα! Πρόλαβα και έμαθα και πως ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφερης σε εκδήλωση του κόμματος απεύθυνε στην κ.

Μανωλίδου κάλεσμα για να πολιτευτεί και που θα πάει θα την πείσει αυτός και ο Άδωνις! Μας σώσανε όλοι σε αυτόν τον τόπο, η κ. Μανωλίδου να την αποτελειώσει με καλλιγραφικά την ταφόπλακα μας, μας έλειπε!

Ήρωες, κυρία μου, τους απεκάλεσαν όσους χόρεψαν στο Dancing on Ice! Αχ Μπουμπουλίνα μου, αχ Μαντώ Μαυρογένους μου, να φανταζόσουν που χαροπάλευες για την Ελλάδα, τον εαυτό σου με μίνι φουστάκι, μπούστο και παγοπέδιλα και θα τούρκευες αμέσως!

Είδα και Ρίτσα Μπιζογλη που σκίζει στα νούμερα στο δελτίο της το Σαββατοκύριακο, να μου λέει ξαφνικά και είχα και δουλειά γιατί σιδέρωνα και έχει χαλάσει και το σίδερο και βγάζει μαυράκια και με ξάφνιασε. «Σε μια κλωστή κρέμεται το οικονομικό μέλλον της χώρας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νταλάρα». Ωπα! Ρίχτα Γιωργάρα! Αναφώνησα, για να διορθώσει μετά η παρουσιάστρια και να συνέλεξα και εγώ «Ο Τσαρλς Νταλάρας δήλωσε...». Α, γεια σου! Να μη μας έρθει και κάνα εγκεφαλικό από τα λεγόμενα και ψάχνουμε να βρούμε τι είπε και ο Ρέμος και ο Μητσιάς, δηλαδή!

Κατά τα αλλά η κ. Διαμαντοπούλου -η οποία από τη μύτη και πάνω ούτε 18 χρονών τόση φρεσκάδα- όταν ο Στέφανος Μάνος της είπε πως αν δεν φύγει από το ΠΑΣΟΚ κάνεις δε θα ακούει τα λεγόμενα της απάντησε με την πεμπτουσία του κλισέ: «η γενίκευση είναι η αρχή του φασισμού». Κυρία Υπουργέ για να σας βοηθήσουμε λιγάκι υιοθετήστε και τα κλισέ των μοντέλων: «Όταν θες κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις

(σ.σ: σύμπααααν; Το ΛΟΤΤΟ, το ΛΟΤΤΟ!), «ότι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό» (σ.σ: ο Τζιμ Λόντος έχω γίνει πια!), «δεν έχει αδιέξοδα η δημοκρατία» (σ.σ: άσχετο αλλά μου αρέσει). Γενικά θέλω να πω πως με τσιτάτα και κλισέ, προκοπή δε κάνουμε και το παιδί μου έφτασε Γενάρης και βιβλία δε πηρέ, στο δημόσιο της Κηφισιάς, κυρία Υπουργέ!

Είδα τα πρωινά και λίγο τη Ναταλία Γερμανού, που κατά την ταπεινή μου γνώμη, το λέω και θα το ξαναπώ είναι η καλύτερη παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση με διάφορα από όλες τις άλλες. Ευχάριστη, εγγράμματη, πανέξυπνη, άνετη, φιλική, οικεία και διαβασμένη πάντα! Αυτά, για να μη λέτε πως λέω και μόνο τα κακά.

Έπεσα για ύπνο και είδα το Παπαδήμο να μου ζητάει δανικά μέχρι το τέλος του μήνα. Χάρηκα. Θα εκταμιευτούν λέω, τα πολλά χρήματα, αλλιώς δε θα μου ζητούσε δανικά, αλλά χάρισμα! Ως εργαζομένη, ως μάνα, ως Πυθία, σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα