Πώς να το χειριστώ για να μην φάω τα μούτρα μου μαζί του;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

*Παρακαλούμε πολύ να μας στέλνετε τα κείμενά σας σε ελληνικά και όχι greeklish- όχι κεφαλαία και να ολοκληρώνετε τις λέξεις σας, για να μπορούμε κι εμείς να τα δημοσιεύουμε ως έχουν και να απαντάμε με μεγαλύτερη ευκολία...

Το γράμμα της αναγνώστριας

Kαλησπερα ,θελω τη συμβουλη σου ! Ειναι ενα αγορι 4 χρονια μεγαλυτερο μου με τον οποιο γνωριστηκαμε μεσω φεισμπουκ

( αυτο ειναι που δεν μου αρεσε) κ για κανα χρονο σχεδον καναμε συνεχομενα λαικ σ τραγουδια μιλαγαμε λιγο στο ινμποξ ,επειτα συναντηθηκαμε κ απο κοντα τυχαια σ ενα κλαμπ ,κ μετα στο παρκινγκ ενω εγω ημουν με τις φιλες μου κ πηγαιναμε ξανα μεσα στο μαγαζι κ εκεινος με τους δικους του κ φευγανε γυρισε ηρθε ως την εισοδο αλλα φανηκε σα ν κολλησε κ τη στιγμη που γυρνουσε πισω στους φιλους του τον βλεπω κ του φωναξα κ μιλησαμε ξανα κ αυτο !
Όλο αυτο τον καιρο δεν ασχολουμαι κ πολυ ,απο κοντα θα χαιρετηθουμε ,δεν κανουμε λαικ σ φωτο προφιλ ,κ αραια κ που σε τραγουδια,δεν με απασχολει αυτο τοσο ,απλα δεν ηθελα να φανω σα μια που ψαχνεται μεσω φεισμπουκ κ η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα το εκανα γιατι μ αρεσε πολυ ,εχουμε πολλους κοινους φιλους οπως αποδειχτηκε στη πορεια..κ μεσω τν συζητησεων μας ημουν κ ειμαι απλα φιλικη ..παντα εγω εστελνα εκτος μια φορα που ειχα γραψει κατι σα μπιχτη κ εστειλε εκεινος κ ρωτουσε ! Το πιο προσφατο που συνεβη ειναι οτι συναντηθηκαμε πριν λιγες μερες εντελως τυχαια σ ενα σχετο μαγαζι γι αυτον ,εγω ειχα κατεβει στη πολη μου για λιγο ,ειχα βγει με τη παρεα μου κ εκεινος με τ δικη του κ με μια κοπελα που δν ειχα καταλαβει αν ηταν κοπελα του η οχι! Κατσανε ακριβως διπλα μας ενω τ μαγαζι ηταν πιο γεματο δε παει ..κ αρχισε ν μου μιλαει με αφορμη τον αδερφο μου που γνωρισε,κ οση ωρα εμεινα στο μαγαζι μιλουσε μαζι μου ,με κερνουσε με πειραζε κλπ! Σκεφτομαι πως αν ηταν κοπελα του δε θα μου μιλουσε ολη τν ωρα ετσι? κ αν τελικα ειναι ελευθερος ,δε ξερω τι να κανω...πως να του δειξω οτι μ αρεσει κ οτι θα ηθελα να μιλαμε για πιο συγκεκριμενα θεματα για εμας δλδ, αλλα δε θελω μεσω φεισμπουκ να αρχισει κατι τετοιο ,μ εχει δωσει τον αριθμο του για αλλο λογο βεβαια αλλα τον εχω χαχα !κ επειτα σκεφτομαι οτι τοσο καιρο αμα ηθελε θα εκανε κατι σωστα? μπορει να μην του εχω δωσει εγω το δικαιωμα αλλα αμα του αρεσα γιατι να μη δειξει κατι..εγω αν κανω κινηση πως να την κανω να μη την ''πατησω''? ευχαριστω για το χρονο σου ..

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε, η αλήθεια είναι πως ενώ μιλάτε ένα χρόνο δεν έχει κάνει προσπάθεια να βρεθείτεμ να πεί κάτι ... απλά τα λέτε. Χαζολογάτε κοινώς. Το ότι σε είδε από κοντά τυχαία και δεν το συνέχισε πάει να πει πως σίγουρα δεν υπήρχε κάτι ερωτικό από μεριάς του τουλάχιστον τόσο όσο να το προσωρήσει.

Μπορεί να σε συμπαθεί πολύ. Να χάρηκε που σε γνώρισε, να είναι κοινωνικός και να απολαμβάνει τα πειράγματα και την κουβέντα. Εσύ έχεις κάνει όλες τις επικοινωνίες κι εκείνος απλά απαντά. Μην βγάζεις συμπεράσματα και φαντάζεσαι πως περιμένει κάτι παραπάνω από εσένα ή πως έχει καταλάβει ότι τον βλέπεις ερωτικά. Αν εκείνος βέβαια σε έβλεπε έτσι κάτι θα είχε προχωρήσει λογικά. Μπορεί και όχι. Το θέμα είναι ότι δεν σε βλέπει όπως εσύ και δεν θέλει (αν θέλει) τόσο όσο εσύ.

Το πιο βασικό τώρα. Από τη μία μου λες πως δεν σου αρέσει το γεγονός ότι τον γνώρισες μέσω facebook. Από την άλλη παίρνεις την επικοινωνία σας μέσω facebook στα σοβαρά και την αντιμετωπίζεις σαν πραγματική επικοινωνία. Δεν είναι. Ναι. Κάποιοι βρίσκουν γκόμενο μέσω fbk κάποιοι την πέφτουν και φλερτάρουν κι εκεί αλλά δεν είναι πραγματικότητα. Είναι μια οθόνη. Οπότε δεν τρέχει και τίποτα με τα likes. Δε σημαίνουν κάτι απαραίτητα μην το παίρνεις τόσο σοβαρά.

Μια χαρά τα λες πως αν ήθελε κάτι θα είχε φανεί. Εκείνος απλά συνέχισε με την ίδια συμπεριφορά. Αν όσο μιλούσατε το έκανες κάποιο κλικ κάτι θα καταλάβαινες. Όσο για την κοπέλα, μπορεί να ήταν σχέση του, μπορεί και όχι. Το ότι έκατσε δίπλα σου δεν σημαίνει ότι σε γουστάρει. Μπορεί να σημαίνει απλά ότι ήθελε να κάτσει εκεί γιατί εκείνο το σημείο προτιμά. Μπορεί να θεώρησε καλύτερη ιδέα να κάτσει δίπλα σε γνωστό (εσένα) να πει και δυο κουβέντες...

Το χαχα στο ότι έχεις τον αριθμό του δεν το καταλαβαίνω... Αν θες εσύ να κάνεις κίνηση να ξέρεις ότι βαδίζεις στα τυφλά. Μπορείς να προτείνεις ένα καφέ και να δεις αντιδράσεις, αν και θεωρώ πως δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από όλο αυτό. Περισσότερο εσύ ασχολείσαι... αυτός δεν δείχνει να δίνει σημασία.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα